Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dancila, prima reactie dupa referendum: Rezultatele acestui referendum sunt expresia vointei cetatenilor

Adevărul Adevărul,
Dancila, prima reactie dupa referendum: Rezultatele acestui referendum sunt expresia vointei cetatenilor

Rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie reprezinta expresia vointei cetatenilor, spune premierul Viorica Dancila, fiind prima sa reactie dupa referendumul care nu este valid din cauza prezentei scazute la vot. continuă pe Adevărul

Rezultatele referendumului sunt expresia vointei cetatenilor

Rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie reprezinta expresia vointei cetatenilor, spune premierul Viorica Dancila, fiind prima sa reactie dupa referendumul care nu este valid din cauza prezentei scazute la vot, conform News. ro.

Viorica Dancila, prima REACTIE dupa esecul referendumului pentru familie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, in sedinta de guvern ca rezultatul la referendumul pentru familie reprezinta expresia vointei cetatenilor. Guvernul a facut toate demersurile pentru.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa referendum

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat in urma rezultatului de la referendumul pentru familie, care a avut loc in zilele de 6 si 7 octombrie 2018. Seful statului sustine ca desi diferiti, suntem toti rom.

Dragnea, prima reactie dupa referendum: Nu puteai sa mergi sa iei oamenii din casa

Liviu Dragnea a declarat ca esecul de la referendum nu e esecul PSD, acesta fiind promovat. Mai mult, Dragnea a subliniat ca nu puteau colegii lui sa meaga sa ia oamenii din casa pentru vot.

Danut Andrusca reactie dupa inregistrarile cu Adrian Tutuianu: Totul are o limita. Astept sa ma lamuresc inainte de a-l da in judecata

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, a avut o prima reactie dupa jignirile colegului sau din PSD, Adrian Tutuianu. Astept ca dl Tutuianu sa explice intregul context in care au fost facute.

Premierul Dancila, reactie dupa referendumul pentru familie: Guvernul a facut toate demersurile

Guvernul a facut toate demersurile pentru o cat mai buna organizare si desfasurare a referendumului privind revizuirea Constitutiei, iar rezultatele acestui scrutin sunt expresia vointei cetatenilor in.

Crin Antonescu, prima reactie in conflictul din PNL: Cred ca e altceva

Fostul lider al PNL,Crin Antonescu, sustine ca puciul din PNL are cu totul alt substrat decat votul de la referendum. Eu nu sunt membru activ in conducerea partidului. Nu stiu exact ce se.

Iohannis, prima reactie dupa referendum: Desi diferiti, suntem toti romani

Discriminarea unei minoritati doar pe baza faptului ca nu are aceleasi credinte, valori, religie sau origine ca majoritatea reprezinta o abordare care ne duce cu gandul la anii intunecati ai dictaturilor, a declarat, marti, presedintele Klaus Iohannis.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Liviu Plesoianu, reactie dupa rezultatele dezastruase de la referendum: Deci, popor roman?

Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta duminica pe Facebook ca a votat la referendum si comenteaza ultimele date oferite de BEC cu privire la prezenta la vot. Eu am votat. Am explicat pe larg deja faptul ca.

Prima reactie a lui Dragnea dupa referendum: Vrea eliminarea cvorumului din procesul de vot

Dupa 2 zile, Liviu Dragnea a comentat, miercuri, rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie, care nu a fost validat din cauza prezentei scazute la vot. Dragnea a facut aluzie si la eliminarea cvorumului la referendumuri,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )