Libnet.ro
UNICEF

19:00

Fosta sefa de cabinet a lui Liviu Dragnea, care l-a aparat pe acesta in dosarul Referendumul, numita director de cabinet al premierului Viorica Dancila

Hotnews Hotnews,
 Fosta sefa de cabinet a lui Liviu Dragnea, care l-a aparat pe acesta in dosarul Referendumul, numita director de cabinet al premierului Viorica Dancila

Iuliana Mihaela Zobuian, fost director de cabinet al lui Liviu Dragnea cand acesta era ministru al Dezvoltarii, a fost numita vineri de premierul Viorica Dancila director de cabinet, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Iuliana Zobuian a fost martor in dosarul Referendumul, aratand in depozitia sa ca Liviu Dragnea nu era responsabil de trimiterea unor mesaje considerate incriminatoare de procurori. continuă pe Hotnews

Iuliana Mihaela Zobuian, fosta sefa de cabinet a lui Liviu Dragnea, numita director de cabinet al premierului Dancila

Iuliana Mihaela Zobuian a fost numita vineri in functia de director de cabinet al premierului Viorica Dancila, cu rang de secretar de stat. Zobuian a fost director de cabinet al liderului PSD, Liviu Dragnea, in perioada in care acesta detinea functia de ministru al Dezvoltarii.

Fosta sefa de cabinet a lui Liviu Dragnea, numita director de cabinet al premierului Viorica Dancila

Iuliana Mihaela Zobuian, fost director de cabinet al lui Liviu Dragnea cand acesta era ministru al Dezvoltarii, a fost numita vineri de premierul Viorica Dancila director de cabinet, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial, scrie.

Liviu Dragnea: Domnul Tudorel Toader ARE RITMUL LUI. Decizia pe care o va lua in privinta lui Kovesi va fi...

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut vineri seara o declaratie surprinzatoare. El a vorbit despre decizia de amanare a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in ceea ce o priveste pe sefa DNA, Laura Codruta.

Surse: Liviu Dragnea l-a contrat dur pe ministrul maghiar de Externe la vizita acestuia in Romania

Liviu Dragnea l-a contrat dur pe ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, in intalnirea pe care au avut-o la Bucuresti pe 5 februarie, potrivit unor surse politice. Dragnea i-ar fi reprosat demnitarului maghiar comportamentul Guvernului de la Budapesta pe doua teme: sfidarea Romaniei de Ziua Nationala si actiunile inamicale ale Ungariei in anul Centenarului. Mai mult, Dragnea i-a spus lui Szijjarto ca Romania ar putea deschide un dosar extrem de sensibil, patrimoniul Fundatiei Gojdu, aflat acum in posesia Ungariei.

E OFICIAL! Liviu Dragnea va fi AUDIAT la iCCJ in data de ...

UPDATE: Liviu Dragnea va fi audiat in acest dosar pe 21 martie. Un nou termen in dosarul lui Liviu Dragnea. Joi, la Curtea Suprema sunt citati ultimii sase martori din dosarul in care liderul PSD este jude.

Liderii PSD din teritoriu, luati prin surprindere de Congresul extraordinar al PSD propus de Liviu Dragnea

O serie de lideri ai PSD din teritoriu au afirmat miercuri, la scurt timp de la declaratiile liderului Liviu Dragnea, ca nu stiu despre existenta vreunui Congres extraordinar in luna martie si ca ar astepta motivarea acestuia. Liviu Dragnea a anuntat inaintea sedintei Cex ca va propune convocarea Congresului extraordinar al partidului la care va cere si un vot de reconfirmare a sa ca sef de partid.

Liviu Dragnea, opinie bomba despre Tudorel Toader: E un profesionist, iar decizia pe care o va lua va fi...

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre decizia de amanare a ministrului Justitiei,in ceea ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi. Eu nu sunt dezamagit de ministrul.

Liviu Dragnea: Doamna prim ministru i-a spus presedintelui ca este preocupata de situatia din ultimele zile si i-a cerut ministrului Justitiei ca intr-un interval de cateva zile sa ia o decizie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, intr-un interviu la Antena 3, referitor la intalnirea in 3 cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, ca Presedintele a intrebat-o pe doamna ministru cum vede situatia in ultimele zile, despre subiectul care a fost cel mai important in ultimele zile. A spus ca este preocupata si ca i-a cerut ministrului Justitiei ca intr-un interval rezonabil, de cateva zile, sa ia o decizie, oricare ar fi ea. Dragnea a adaugat ca Dupa ce se va termina, intr-un fel sau altul - vreau sa fie o abordare strict institutionala - dar dupa ce se va termina o sa spun punctul meu de vedere. Nu vreau sa influentez. Am un punct de vedere foarte bine conturat.

Liviu Dragnea, despre intalnirea cu presedintele Iohannis: A fost o intalnire benefica

Liviu Dragnea a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3, despre intalnirea pe care a avut-o cu presedintele Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

Niculae Badalau, unul dintre criticii lui Liviu Dragnea in PSD: In proportie de 51% tind sa nu mai candidez la Congres pentru functia de presedinte executiv

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD si unul dintre criticii lui Liviu Dragnea in partid, a declarat joi ca in proportie de 51% tind sa nu mai candidez pentru functia detinuta acum, potrivit Opinia de Giurgiu. Badalau a dat explicatii despre scrisoarea transmisa membrilor PSD in ianuarie, in care critica maniera de conducere a lui Dragnea, si a spus ca a fost corectata si avizata de Adrian Nastase.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )