Libnet.ro
UNICEF

20:45

Hotarare importanta pe scena politica. Toti romanii sunt chemati la vot

B1 B1,
Hotarare importanta pe scena politica. Toti romanii sunt chemati la vot

Deputatul PSD Florin Iordache a anuntat ca referendumul pentru familia traditionala ar putea avea loc pe 10 iunie. Peste trei milioane de romani au semnat o initiativa a Coalitiei pentru Familie, prin care. continuă pe B1

Gigi Becali revine pe scena politica. Anuntul latifundiarului despre noul sau partid: Pana acum mi-a fost frica de BINOM (VIDEO)

Gigi Becali se intoarce pe scena politica. Latifundiarul a declarat, miercuri, pentru B1 TV ca in maximum un an de zile partidul sau va fi cunsocut in toata tara. Mie mi-a fost frica de binom inainte.

La sfarsitul lunii mai, toti romanii vor avea 9 zile libere?! Cea mai asteptata DECIZIE a Guvernului

Ziua de Rusalii in calendarul ortodox pica duminica, 27 mai, iar luni, 28 mai, este liber legal. Cum in aceeasi saptamana, vineri, romanii au din nou liber pentru ziua de 1 iunie, am putea avea o vacanta de.

Tara paralela a lui Dancila - Doru Coliu (PMP): Oare romanii sunt intr-o stare de lehamite dupa traiul de basm de acasa si merg sa dea de greu in Occident?

Deputatul de diaspora Doru Coliu este siderat de interviul acordat de catre Primul Ministrul Romaniei, Viorica Dancila, postului de televiziune Romania Tv prin care sustine, fara sa clipeasca, ca romanii din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )