Libnet.ro
UNICEF

11:30

KLAUS IOHANNIS, LA CONSILIUL NATIONAL AL PNL: PSD a tradat votul oamenilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS, LA CONSILIUL NATIONAL AL PNL: PSD a tradat votul oamenilor

Cursul pro-european, transatlantic si democratic al Romaniei a fost pas-trat prin votul dat de cetateni la alegerile europarlamentare si la referendumul ce au avut loc in 26 mai, a afirmat presedintele Klaus Iohannis in discursul pe care l-a avut, ieri, la sedinta Consiliului National al Partidului National Liberal. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Iohannis, la Consiliul National al PNL: PSD a tradat votul oamenilor - esec economic, esec legislativ, esec in protejarea cetatenilor. Legi pentru infractori si bani pentru clientela (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Consiliul National al PNL, ca PSD a tradat votul oamenilor, iar acest lucru se vede mai bine decat niciodata: esec economic, esec legislativ si esec politic. in.

Klaus Iohannis participa la Consiliul National al PNL: Evenimentul marcheaza lansarea neoficiala a candidaturii pentru un nou mandat de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent, joi de la ora 18, la Consiliul National al PNL, eveniment care va marca si lansarea neoficiala a candidaturii pentru un nou mandat in alegerile de la finalul anului. Pe.

Ludovic Orban, la Consiliul National PNL: Suntem partenerii presedintelui Klaus Iohannis, omul politic din Romania cu cea mai mare incredere, cel mai respectat pe plan extern (VIDEO)

Ludovic Orban a reafirmat, joi, la Consiliul National al PNL, sprijinul formatiunii pe care o o conduce pentru presedintele Klaus Iohannis in cursa catre un nou mandat din aceasta toamna, subliniind ca actualul.

Iohannis: PSD a tradat votul oamenilor, a dat legi pentru infractori, a promovat incompetenta ca politica de stat; Va asigur ca voi construi o noua majoritate

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Consiliul National al PNL, ca va construi o noua majoritate in urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie la termen, fie anticipate, spunand ca PSD trebuie sa plece si ca el isi asuma ca obiectiv national viziunea unei Romanii functionale, normale.

KLAUS IOHANNIS, LA CONSILIUL NATIONAL AL PNL Liberalii pregatesc campania pentru prezidentiale

Peste 3500 de lideri ai liberalilor sunt asteptati, astazi, la Romexpo, la reuniunea Consiliului National al PNL. La eveniment, parlamentarii, primarii si alesii locali ai PNL se vor intalni cu presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Iohannis merge joi la Consiliul National al PNL. Peste 3.500 de liberali sunt asteptati la Romexpo

Presedintele Iohannis va fi prezent, joi, la Consiliul National al PNL, care va avea loc la Romexpo, incepand cu ora 16:00, si la care vor participa peste 3. 500 de membri ai Partidului National Liberal,.

Consiliul National PNL. Liderii liberali din Parlament critica cei doi ani si jumatate de guvernare PSD: `Am trait intr-o stare de asediu nedeclarata`

Raluca Turcan, liderul deputatilor PNL, si Florin Citu, liderul senatorilor liberali, au criticat, joi, maniera in care PSD a condus Romania in ultimii doi ani, in cadrul Consiliului National de la.

Klaus Iohannis, lansare pentru prezidentiale la Consiliul National al PNL: PSD a tradat votul oamenilor - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE: 18:25 Este esential sa intelegem de ce am ajuns aici si ce avem de facut pentru a recladi Romania normana pe care ne-o dorim cu totii. Cazul Caracal ne dezvaluire cat de grav este dezastru.

Repetitie pentru prezidentiale. Klaus Iohannis participa azi la sedinta PNL. Rares Bogdan, instalat in conducerea partidului

Klaus Iohannis va participa, joi, la reuniunea Consiliului National al PNL. Evenimentul va marca lansarea neoficiala a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidentiale din toamna. Liberalii isi vor alege un nou prim-vicepresedinte: Rares Bogdan.

Klaus Iohannis, lansare pentru prezidentiale la Consiliul National al PNL: Cazul de la Caracal ne dezvaluie cat de grav e dezastrul provocat de PSD - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE: 18:25 Klaus Iohannis sustine un discurs in cadrul CN al PNL. Ma bucur sa ma aflu alatur de voi, mai ales ca astazi sunteti, prin votul romanilor, cel mai important partid din Romania. Este o.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )