Libnet.ro
UNICEF

11:30

Legea prin care referendumul de revizuire a Constitutiei are loc la 30 de zile de la adoptarea in Parlament, adoptata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea prin care referendumul de revizuire a Constitutiei are loc la 30 de zile de la adoptarea in Parlament, adoptata

Camera Deputatilor a adoptat, astazi, propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, care prevede ca referendumul de revizuire a Constitutiei trebuie sa aiba loc intr-o zi de duminica, ultima din interiorul perioadei de 30 de zile de la adoptarea de catre Parlament a initiativei de revizuire. continuă pe Ziarul Bursa

Legea prin care referendumul de revizuire a Constitutiei are loc la 30 de zile de la adoptarea in Parlament, adoptata

Camera Deputatilor a adoptat, marti, propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Legii privind organizarea si desfasurarea referendumului, care prevede ca referendumul de revizuire a Constitutiei trebuie sa aiba loc intr-o zi de duminica, ultima din interiorul perioadei de 30 de zile de la adoptarea de catre Parlament a initiativei de revizuire.

Modificarile la Legea Referendumului care vizeaza revizuirea Constitutiei, adoptate de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat marti, in calitate de camera decizionala, proiectul de modificare a Legii Referendumului, care contine mai multe prevederi ce vizeaza organizarea unui referendum de revizuire a Constitutiei, dupa ce a primit luni un raport de la Comisia Juridica, ajustat suplimentar marti chiar inainte de vot. Viteza acestui proiect este explicata de faptul ca este nevoie de aceasta lege pentru a se putea organiza referendumul de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei ca uniunea dintre un barbat si o femeie, promovat de Coalitia pentru Familie, referendum pe care PSD vrea sa il organizeze in aceasta toamna. Initiativa cetateneasca de modificare a Consititutiei se afla in circuit parlamentar. Aceasta a fost adoptata de Camera Deputatilor si asteapta sa primeasca vot in Senat.

Solutia primarului Gabriela Firea pentru traficul infernal din Bucuresti: Vom demara in scurt timp un proiect pilot prin care elevii sa fie transportati la scoala cu autobuzele

Pentru a reduce aglomeratia la orele de varf, cand parintii isi duc si isi iau copii de la crese, scoli, gradinite, primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa lanseze un proiect prin care elevii sa fie transportati la scoala cu autobuzele RATB. Beneficiarii proiectului pilor vor fi elevii Scolii nr. 141 din sectorul 5.

Drama prin care trece un fost membru al trupei Divertis. Este sfasietor ce le-a spus prietenilor

Florin Constantin, fostul membru al trupei Divertis, trece prin momente cumplite dupa ce in urma cu un an a ramas fara casa din cauza unei explozii provocate de o acumulare de gaze. Actorul nu a reusit.

Protest in Capitala impotriva ordinului prin care vor fi ucisi peste 200 de ursi si lupi (VIDEO)

Protest in Capitala pentru drepturile animalelor! Peste 100 de activisti au iesit in strada, dupa ce ministrul Mediului a semnat ordinul care da posibilitatea ca peste 140 de ursi si lupi sa fie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )