Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, despre referendumul de modificare a Constitutiei pe tema familiei: Nu o sa am multi prieteni, nici macar din partid

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre referendumul de modificare a Constitutiei pe tema familiei: Nu o sa am multi prieteni, nici macar din partid

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, despre referendumul pentru modificarea Constitutiei, in vederea definirii familiei, ca este vorba despre o chestiune de o profunzime uriasa pentru so. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre relatia cu Tudose: Mai avem putin si trebuie sa spunem ca ne iubim

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a precizat, vineri, ca relatiile sale cu premierul Mihai Tudose sunt normale.

Liviu Dragnea, despre scandalul de la liceul din Targu Mures: Guvernul trebuie sa se aplece cu mai mult curaj. Reactia Ungariei, exagerata (VIDEO)

Liviu Dragnea a comentat joi intr-o conferinta de presa scandalul diplomatic iscat intre Romania si Ungaria ca urmare a scandalului privind suspendarea activitatii la Liceul Romano-Catolic din.

Seful PSD, Liviu Dragnea, despre raportul Comisiei care ancheteaza alegerile din 2009: Este unul partial. Activitatea a fost blocata, din cauza ca nu au venit cei care trebuiau sa vina

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, la Craiova, ca raportul Comisiei parlamentare care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009 este unul partial, intrucat activitatea acestui for a fost suspendata, din cauza ca persoanele chemate la audieri nu au venit.

Liviu Dragnea, despre demisia lui Adrian Tutuianu: Sunt trist ca am pierdut un ministru bun. A fost o greseala de comunicare

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca vestea demisiei lui Adrian Tutuianu si a scandalului din MApN l-a intristat. De asemenea, seful PSD a mai adaugat ca pierderea acestui ministru bun s-a datorat unei greseli de comunicare.

Liviu Dragnea, reactie dura la adresa Ungariei pe tema liceului de la Targu Mures

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, spune ca reactia Ungariei dupa suspendarea activitatii Liceului Romano-Catolic de la Targu Mures este una ,,exagerata. De asemenea, Dragnea.

Dragnea: Referendumul pe tema familiei traditionale, la sfarsitul lui noiembrie, cel tarziu la inceputul lui decembrie

Liviu Dragnea a anuntat vineri seara ca referendumul pentru interzicerea casatoriilor homosexuale va fi organizat la sfarsitul lunii noiembrie sau la inceputul lui decembrie, nu mai tarziu.

Dragnea: Referendumul pe tema familiei traditionale, la sfarsitul lui octoembrie, cel tarziu la inceputul lui noiembrie

Liviu Dragnea a anuntat vineri seara ca referendumul pentru interzicerea casatoriilor homosexuale va fi organizat la sfarsitul lunii octombrie sau la inceputul lui noiembrie, nu mai tarziu.

Dragnea: Referendumul pe tema familiei traditionale, la sfarsitul lui octombrie, cel tarziu la inceputul lui noiembrie

Liviu Dragnea a anuntat vineri seara ca referendumul pentru interzicerea casatoriilor homosexuale va fi organizat la sfarsitul lunii octombrie sau la inceputul lui noiembrie, nu mai tarziu.

Seful PSD, despre referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie: Nu o sa am multi prieteni, dar pentru mine nu este o negociere

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri seara, ca referendumul privind redefinirea familiei in Constitutie este o chestiune de o profunzime uriasa pentru societatea romaneasca.

Victor Ponta: Referendumul pe tema familiei traditionale este o prostie

Fostul premier critica intentia organizarii unui referendum pe tema familiei traditionale. Mie mi se pare ca sa faci un referendum acum pe tema familiei traditionale, este impotriva intereselor Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )