Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, despre referendumul pentru revizuirea Constitutiei: Nu stiu ce a spus Iordache, poate pe 17 iunie

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre referendumul pentru revizuirea Constitutiei: Nu stiu ce a spus Iordache, poate pe 17 iunie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, referitor la referendumul pentru revizuirea Constitutiei, ca nu trebuie stabilit calendarul pana cand presedintele nu va promulga actul normativ. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre data cand va fi tinut referendumul pentru familia traditionala: Sa nu ne grabim

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit, joi seara, despre referendumul pentru modificarea Constitutiei in sensul in care familia sa nu mai fie definita drept uniunea dintre so.

Primul sondaj despre referendumul pentru familie. Ce spun romanii

Mihai Gadea a prezentat in Sinteza Zilei primul sondaj despre referendumul pentru familie. Sondajul realizat de Avangarde, in perioada 10. 04, volumul esantionului: 1350 de persoane de 18 ani si peste. Metoda.

Liviu Dragnea, despre faptul ca directorul TVR a numit o jurnalista cap de porc: Nu are niciun fel de sustinere, daca e asa

Intrebat ce parere are despre inregistrarile in care directorul general al TVR, Doina Gradea, numeste o angajata a institutiei cap de porc, Liviu Dragnea a spus ca nu a auzit inregistrarile, dar ca nu are nicio sustinere daca e asa. , a spus Liviu Dragnea vorbind despre inregistrarile lui Dragos Patraru. Aoleu! Poate doamna Gradea o sa spuna ca a fost un soft care i-a modificat vocea, ca e o facatura. Am sa citesc, nu are niciun fel de sustinere, daca e asa, a incheiat el.

Liviu Dragnea, despre legile Justitiei: Sunt foarte sigur ca vor intra n vigoare

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat foarte sigur ca legile Justitiei vor intra in vigoare in aceasta viata, criticand in acelasi timp faptul ca presedintele Klaus Iohannis si-a permis sa-i spuna Curtii Constitutionale) sa nu decida acum, sa mai astepte.

Ce spune Liviu Dragnea despre masina cu care a mers la mare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, joi, despre masina cu care a fost la mare. Ea apartine fiului sau si nu are ITP-ul facut, a recunoscut seful Camerei Deputatilor. Am vazut tot felul de detectivi, unii.

Liviu Dragnea, despre modul in care premierul Dancila a pronuntat Euro 2020: Este un automatism, nu o mare greseala

Liviu Dragnea a facut precizari cu privire la modul in care premierul Viorica Dancila a pronuntat Euro 2020. Raspunzand unui internaut care l-a intrebat: Pai n-ai sunat-o pe 20-20 s-o intrebi?, Liviu.

Liviu Dragnea, despre militarii romani raniti in Afganistan: Curajul lor ne aduce aminte, inca o data, cu ce pret se apara libertatea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis luni, intr-un mesaj pe Facebook, insanatosire grabdnica militarilor romani raniti in Afganistan in urma unui atentat sinucigas. Acesta a precizat ca este alaturi de familiile lor si a admirat curajul si pretul cu care se apara libertatea.

Liviu Dragnea, despre militari raniti in Afganistan: Curajul lor ne aduce aminte cu ce pret se apara libertatea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis luni un mesaj, dupa ce opt militari romani au fost raniti in Afganistan, subliniind ca prin curajul de care au dat dovada, acestia au aratat inca.

Referendumul pentru familia traditionala ar putea avea loc pe 10 iunie / Florin Iordache: Suntem parte a UE, dar avem propriile traditii si istorie

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, joi, ca referendumul pentru modificarea Constitutiei privind familia ar putea avea loc in data de 10 iunie, scrie Agerpres.

UPDATE Liviu Dragnea, dupa ntlnirea cu Mugur Isarescu: Guvernul si BNR au convenit ca principalele cauze pentru cresterea inflatiei sunt factori exogeni / Nu exista nicio intentie a PSD sa preia controlul asupra BNR

O mare parte din cresterea preturilor inregistrata in ultimele luni a fost cauzata de factori externi, exogeni raportati la actiunea Guvernului si, respectiv, a BNR, arata un comunicat publicat de biroul presedintelui Liviu Dragnea, la finalul discutiilor de 3 ore si jumatate care au avut loc joi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Seful PSD a respins zvonurile legate de majorarea TVA sau de introducerea unei cote progresive. Dragnea, despre ITP-ul expirat al BMW-ului fiului sau: Sa plateasca amenda, sa se invete minteLiviu Dragnea, despre legile Justitiei: Sunt foarte sigur ca vor intra in vigoare Dragnea, despre conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept: Nu am nimic impotriva, dar tinem mult la fondurile de politica de coeziune.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )