Libnet.ro
UNICEF

23:15

Liviu Dragnea: Voi merge la referendumul pentru familia traditionala si voi vota

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Voi merge la referendumul pentru familia traditionala si voi vota

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca va merge la referendumul de modificare a Constitutiei pe tema familiei traditionale si si-a exprima speranta ca aceasta consultare a populatiei va putea fi organizata pana in iarna. continuă pe Hotnews

Furtuna perfecta. Ce ascunde referendumul pentru familia traditionala anuntat de Dragnea

Decizia politica adoptata de PSD, sambata, la Mamaia, de a organiza in aceasta toamna un referendum pentru modificarea Constitutiei, in sensul definirii familiei traditionale drept casatoria dintre un barbat si o femeie, reprezinta perdeaua de fum de care avea nevoie Dragneagascadeborfasi pentru modificarea legilor justitiei si, eventual, neutralizarea DNA. Este furtuna perfecta menita sa ocupe spatiul public cu o falsa dezbatere, in care se vor arunca inevitabil presa, politicieni si o buna parte din societatea civila. Dar mai inseamna ceva: o carte de negociere.

Referendumul pentru familie, un razboi politic in care Biserica Ortodoxa nu are ce cauta

Liviu Dragnea incearca sa tirasca Biserica Ortodoxa intr-un razboi politic periculos. Seful PSD vrea sa foloseasca referendumul pentru familia traditionala ca moneda de schimb intr-o posibila negociere cu centrii de putere din stat pe care-i considera inamicii lui. Ca sa ridice valul popular pe o tema complet parazitara in acest moment, Dragnea va pune presiune pe Biserica Ortodoxa sa sustina referendumul. Dar Biserica trebuie sa urmareasca acum alta agenda: agenda improspatarii interne, fara de care risca prabusirea.

Liviu Dragnea, mesaj de sustinere pentru ministrul Toader

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis, sambata, un mesaj de sustinere pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader. il sustin fara rezerve pe ministrul Tudorel Toader, si eu, si.

VIDEO Deputatii, unda verde pentru revizuirea Constitutiei. Cand anunta Liviu Dragnea ca ar putea avea loc referendumul pentru redefinirea familiei

Camera Deputatilor a mai facut un pas inainte pentru organizarea referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea. Ba mai mult, seful social-democratilor spera ca referendumul sa aiba loc in aceasta toamna.

Liviu Dragnea: Intentia noastra este ca in aceasta toamna sa ajungem sa organizam referendumul de modificare a Constitutiei pe tema familiei

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anuntat sambata, in deschiderea Comitetului Executiv National al partidului, ca exista intentia ca in aceasta toamna sa fie organizat referendumul de modificare a Constitutiei pe tema familiei.

Liviu Dragnea a anuntat cand va avea loc referendumul pe tema familiei

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anuntat sambata, in deschiderea Comitetului Executiv National al partidului, ca exista intentia ca in aceasta toamna sa fie.

UPDATE Liviu Dragnea: Am decis organizarea referendumului de modificare a Constitutiei pe tema familiei in aceasta toamna. E o decizie politica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ulterior sambata seara, la Mamaia, ca atat la nivelul grupului senatorial al partidului, cat si la cel al grupului din Camera Deputatilor, precum si la nivelul Guvernului s-a decis organizarea referendumului pentru modificarea Constitutiei in aceasta toamna, scrie News. ro. E o decizie politica, a precizat Dragnea.

Zi importanta pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD este judecat in dosarul in care e acuzat de instigare la abuz in serviciu

Zi importanta in instanta pentru unul dintre cei mai puternici oameni in stat. Seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, merge in fata judecatorilor de la Instanta Suprema.

Seful PSD anunta cand va avea loc referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat, sambata, la Mamaia, ca referendumul privind redefinirea casatoriei in Constitutie ca fiind uniunea dintre un barbat si o femeie, ar putea avea loc in aceasta toamna.

Rasturnare de situatie. Decizia surprinzatoare luata de judecatori in procesul lui Liviu Dragnea

Zi importanta in instanta pentru unul dintre cei mai puternici oameni in stat. Seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, merge in fata judecatorilor de la Instanta Suprema.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )