Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ludovic Orban, dupa referendum: Dragnea si PSD-ul au furat literalmente un proiect. Pe tot ce pune mana Dragnea se ofileste, se usuca, e compromis, e distrus (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa referendum: Dragnea si PSD-ul au furat literalmente un proiect. Pe tot ce pune mana Dragnea se ofileste, se usuca, e compromis, e distrus (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, pentru B1 TV, ca referendumul privind familia a picat si pentru ca PSD a confiscat aceasta initiativa, iar pe tot ce pune mana Dragnea se ofileste, se usuca, e. continuă pe B1

Reactii dupa Referendum: Dragnea ne-a adus pe marginea prapastiei

Esecul rasunator al Referendumului a provocat ample reactii, nu numai din punct de vedere politic, ci si economic. Fostul sef al ANAF Gelu Stefan Diaconu avertizeaza ca, prin politicile sale si dorinta de a scapa neaparat de puscarie, Liviu Dragnea ne-a adus pe marginea prapastiei.

Ludovic Orban: O tema care a beneficiat de o sustinere de 80% din populatia Romaniei nu a intrunit pragul. Liviu Dragnea a furat cei 3 milioane de romani(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat, duminica seara, imediat dupa inchiderea urnelor, in conditiile in care datele partiale indica faptul ca referendumul privind redefinirea familiei toate sansele de a.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Nu a existat niciun fel de campanie pe tema referendumului

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut, duminica, o declaratie de presa in care a vorbit despre rezultatele referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie. Orban.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ludovic Orban a votat: Am decis sa particip la vot si sa votez pentru ca sunt crestin, sunt un familist convins

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a votat la scoala gimnaziala nr. 1 din Dobroesti pentru ca referendumul este institutia democratiei, dar si pentru ca este un crestin si un familist.

Ludovic Orban: Pe tot ce pune mana Dragnea, se ofileste. Daca nu se va aduna cvorumul este vina exclusiva a lui Dragnea(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a votat duminica la refrendumul privind redefinirea familiei, la o sectie din localitatea ilfoveana Dobroiesti. Orban a declarat, din punctul sau de vedere, participarea la.

Ludovic Orban intervine in scandalul dintre comisarul european Corina Cretu si Guvern: PSD condamna romanii la izolare si saracie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, intervine in scandalul dintre Guvernul PSD si comisarul european Corina Cretu, dupa ce oficialul de la Bruxelles s-a lansat, luni, intr-un atac extrem de dur la adresa Executivului.

Scandal in PNL. Ludovic Orban raspunde atacurilor interne: As fi preferat ca pozitiile colegilor mei sa arate esecul PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a raspuns colegilor din partid care l-au atacat duminica seara, dupa esecul de la referendumul pentru familia traditionala.

Cum propune Adriana Saftoiu sa se mpace cu Ludovic Orban: PNL sa nceapa demersurile pentru punerea n aplicare a referendumului pentru 300 de parlamentari

Deputatul Adriana Saftoiu, unul dintre criticii lui Ludovic Orban pentru pozitia privind referendumul pentru familie, a scris luni ca liderul PNL ar putea face un prim gest etic si sa inceapa demersurile pentru punerea in aplicare a referendumului consultativ din 2009 pentru 300 de parlamentari si parlament unicameral. Potrivit lui Saftoiu, Orban a catagolat atunci referendumul drept unui inutil, desi la acela au participat 9 milioane de cetateni.

Catalin Predoiu, atac virulent la adresa lui Ludovic Orban: Nu poate sterge cu buretele palmaresul sau pentru PNL: Zero!

Atac virulent la adresa lui Ludovic Orban, din partea lui Catalin Predoiu. Fostul ministru al Justitiei acuza actuala conducere a PNL de lipsa de clarvixiune si considera ca Ludovic Orban are zero.

Revolta in PNL. Ludovic Orban riposteaza: As fi preferat sa-si concentreze energia pentru a scapa Romania de aceasta guvernare

Liderul liberal Ludovic Orban este atacat din toate directiile de colegii sai, care ii reproseaza, printre altele, performantele partidului. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni ca ar fi preferat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )