Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ludovic Orban propune ca referendumul pentru modificarea Constitutiei pe tema Justitiei sa fie organizat simultan cu alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban propune ca referendumul pentru modificarea Constitutiei pe tema Justitiei sa fie organizat simultan cu alegerile prezidentiale

Liderul PNL Ludovic Orban propune ca referendumul pentru modificarea Constitutiei, care urmeaza sa transpuna in lege referendumul pe Justitie, sa fie organizat odata cu primul sau cu al doilea tur al alegerilor prezidentiale din toamna. CCR a validat joi referendumul pe Justitie, initiat de presedintele Klaus Iohannis si validat intr-o proportie covarsitoare de romani 80%). continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Luni vom depune la Parlament proiectul de revizuire a Constitutiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca proiectul liberalilor de revizuire a Constitutiei va fi depus luni la Parlament. Curtea Constitutionala a validat referendumul initiat de presedintele.

LUDOVIC ORBAN: BEx al PNL a adoptat proiectul de revizuire a Constitutiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca Biroul Executiv al liberalilor a adoptat proiectul de revizuire a Constitutiei, printre prevederi numarandu-se si interdictia pentru persoanele condamnate de a candida la parlamentare si europarlamentare.

Ludovic Orban (PNL): Proiectul de revizuire a Constitutiei va fi inaintat in Parlament luni. Somez partidele de guvernamant sa-l sustina, pentru ca altfel se vor plasa impotriva romanilor

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca proiectul liberalilor privind revizuirea Constitutiei va fi depus luni la Parlament, in conditiile in care documentul a fost deja prezentat opiniei publice si.

LUDOVIC ORBAN: Luni vom depune proiectul de revizuire a Constitutiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca proiectul liberalilor de revizuire a Constitutiei va fi depus luni la Parlament.

LUDOVIC ORBAN: PNL il sustine pe Isarescu pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca liberalii il sustin pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR.

LUDOVIC ORBAN: PNL nu o sustine pe Renate Weber ca Avocat al Poporului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca liberalii nu o sustin pe Renate Weber, propusa de ALDE pentru functia de Avocat al Poporului, sustinand ca aceasta a fost invalidata prin votul de la europarlamentare si a exportat traseismul politic la nivel european.

Ludovic Orban: PNL nu o sustine pe Renate Weber pentru functia de Avocat al Poporului, pentru ca ea a exportat trasesimul politic la nivel european, iar ALDE nu a primit increderea romanilor

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, miercuri, ca liberalii nu o sustin pe Renate Weber, propunerea ALDE pentru functia de Avocat al Poporului, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban: PNL il sustine pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti ca liberalii il sustin pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR, scrie Agerpres.

Surse: Sedinta cu scandal in PNL. Ludovic Orban l-a sfidat pe Rares Bogdan. Pe cine a propus pentru sefia PNL Bucuresti

Liderul PNL Ludovic Orban a propus-o, marti, pe Violeta Alexandru, fost ministru pentru Dialog social in Guvernul Ciolos, pentru a prelua functia de presedinte al PNL Bucuresti, sustin surse politice pentru Adevarul.

Ludovic Orban: Renate Weber a exportat traseismul politic la nivel european, nu poate fi Avocatul Poporului

Renate Weber a fost invalidata prin votul cetatenilor pe 26 mai si a exportat traseismul politic la nivel european, nu poate fi Avocatul Poporului, declara la RFI presedintele PNL, Ludovic Orban. Parlamentul il alege miercuri pe succesorul lui Victor Ciorbea, care si-a incheiat mandatul. Propunerea ALDE sustinuta de PSD este fostul europarlamentar Renate Weber.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )