Libnet.ro
UNICEF

11:00

LUDOVIC ORBAN: PSD actioneaza in total dispret fata de votul cetatenilor la referendum

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: PSD actioneaza in total dispret fata de votul cetatenilor la referendum

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma, dupa nominalizarea Danei Garbovan pentru postul de ministru al Justitiei, ca, actionand in total dispret fata de votul cetatenilor la referendumul pe teme de justitie, PSD ramane Ciuma rosie, asa cum il considera milioane de romani. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, dupa mutarile din Guvern: PSD ramane Ciuma rosie, asa cum il considera milioane de romani

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma, dupa nominalizarea Danei Garbovan pentru postul de ministru al Justitiei, ca, actionand in total dispret fata de votul cetatenilor la referendumul pe teme de justitie, PSD ramane Ciuma rosie, asa cum il considera milioane de romani.

Ludovic Orban, despre noile propuneri de ministri: PSD ramane in era Dragnea; isi arata orientarea anti-occidentala

Presedintele PNL Ludovic Orban afirma ca, prin propunerile de ministri anuntate vineri, PSD ramane in era Liviu Dragnea si isi arata orientarea anti-occidentala. Orban critica in special nominalizarile pentru Ministerul Justitiei si cea pentru functia de vicepremier pe Economie: Dana Girbovan s-a evidentiat prin apararea unor condamnati precum Dan Voiculescu si prin critici vehemente la adresa luptei anticoruptie, iar Iulian Iancu a fost cel care, prin toate actiunile sale legislative a blocat investitiile in exploatarea de gaze de la Marea Neagra, spune el intr-un comunicat.

Cum a reusit Ludovic Orban, presedintele PNL, sa fie cel mai penibil om de pe internet. Stilul lui de dans a devenit un curent urban

Ludovic Orban face senzatie pe internet. Presedintele PNL nu a devenit viral pentru actiunile sale politice, ci pentru stilul sau de dans. Cum a reusit Ludovic Orban, presedintele PNL, sa fie cel mai penibil om de pe internet A venit, a dansat sia devenit viral. Ce sa mai? Ludovic place la public. Filmuletele in care .

Vouchere de vacanta, in mediul privat. Ce prevede cel mai curajos proiect de lege sustinut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a anuntat oficial prevederile celui mai curajos proiect de lege. Este vorba despre vouchere de vacanta pentru mediul privat. Ce prevede noul proiect si de ce va avea un impact major? Iata declaratiile presedintelui Partidului National Liberal! Ludovic Orban anunta un nou proiect de lege: vochere de vacanta, in mediul privat Presedintele Partidului .

Ludovic Orban: Cererea de respingere a amnistiei si gratierii apartine PNL, nu celor de la PSD-ALDE

Solicitarea de respingere a proiectului de lege privind amnistia si gratierea apartine Partidului National Liberal PNL), nu PSD-ALDE, care nu face acum decat sa sustina aceasta propunere, a declarat miercuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )