Libnet.ro
UNICEF

09:15

Maria Grapini (PSD): intrebarile nu sunt bune pentru referendum. incalca Constitutia(VIDEO)

B1 B1,
Maria Grapini (PSD): intrebarile nu sunt bune pentru referendum. incalca Constitutia(VIDEO)

Maria Grapini, candidat PSD la alegerile europarlamentare, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca, din punctul sau de vedere, intrebarile propuse pentru referendumul din 26 mai incalca. continuă pe B1

Maria Grapini: Sunt raportor pentru unul dintre cele mai importante rapoarte asteptate in Uniunea Europeana

Maria Grapini, candidat PSD la europarlamentare, a afirmat, joi, ca Unul dintre cele mai importante rapoarte pe care le asteapta Uniunea Europeana, privitor la instituirea programului Vama, de cooperare in.

Europarlamentarul Maria Grapini: E neconstitutional ce face presedintele

Maria Grapini, europarlamentar si candidat pentru europarlamentare, a criticat mesajul transmis de Opozitie in campanie. De asemenea, Grapini a spus ca e neconstitutional faptul ca presedintele Iohannis.

Declaratie neasteptata a premierului Dancila: Voi vota duminica si pentru referendum. Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca va vota duminica atat la alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum, afirmand ca este un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei.

Prim-procuror: Absolut toate modificarile la legile justitiei si Codurile penale sunt doar pentru infractori. Victima nu se regaseste nicaieri. Se vor goli de tot puscariile

Prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Dorohoi, Nicoleta Arpinte, spune ca modificarile legilor justitiei se vad in cresterea infractionalitatii, inflorirea coruptiei si golirea puscariilor, iar singura speranta ramane la institutiile europene. Ea spune, intr-un interviu pentru Monitorul de Botosani, ca modificarea codurilor penale reprezinta o amnistie si o gratiere mascata, prin care se vor goli penitenciarele de to si ca aceste schimbari legislative care au loc de doi ani si jumatate sunt doar pentru infractori. Victima nu se regaseste nicaieri, in toata sarabanda asta de modificari haotice nu se mai vorbeste nicaieri in procesul penal despre victima, doar despre drepturile infractorilor, mai afirma prim-procurorul.

LA CEREREA MINISTERULUI ENERGIEI Actionarii Romgaz sunt convocati pentru a-si alege administratorii

Actionarii Romgaz Medias SNG) sunt convocati, pentru data de 26 iunie, la cererea Ministerului Energiei, pentru alegerea membrilor Consiliului de Administratie al producatorului de gaze naturale, pentru o durata de patru luni cu exceptia administratorilor reconfirmati), se arata in raportul companiei remis vineri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

VIDEO INTERVIU Ludovic Orban: Avem semnale ca cei de la PSD-ALDE sunt in stare sa faca orice pentru a impiedica dreptul de vot la Referendum/ E vital ca fiecare roman sa inteleaga ca are destinul Romaniei in maini si sa vina la vot

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune intr-un interviu acordat HotNews. ro ca pe 26 mai populatia are ocazia sa depuna o motiune de cenzura impotriva guvernarii PSD-ALDE-UDMR. Potrivit cercetarilor PNL, prezenta la vot la Referendum este de aproape 40%, iar Partidul National Liberal se concentreaza pe ultima suta de metri sa convinga cat mai multi romani ca este vital sa mearga la vot, sa voteze DA la referendum pentru ca acest referendum va scrie istoria. Ludovic Orban atrage atentia si asupra semnalelor primite, conform carora PSD incearca sa puna piedici celor care vor sa voteze la referendum: Stiu sigur ca delegatii din sectiile de votare ai PSD si ALDE sunt instruiti sa nu dea cetatenilor decat buletinele de vot la europarlamentare si sa dea buletinele de vot la Referendum numai in cazul unei solicitari exprese din partea cetatenilor. Asa sunt instruiti.

Este Dragnea om cinstit sau a luat si el ceva? VIDEOREPORTAJ inainte de alegeri, la Gratia, comuna sefului PSD: Toti sunt corupti si Dragnea e cel mai al dracu`, dar a facut si bune. Acu` sa nu fi mancat si el?! Tot l-as vota

Teleormanul in care s-a nascut Liviu Dragnea este la vreo 50 de kilometri de Bucuresti. La Gratia, un pic mai sus de locul unde placuta suedeza este borna de judet, se face politica. Pe drum, la poarta si mai mult generatia 70 plus. Tinerii sunt plecati la munca in alta parte a tarii sau a lumii.

REFERENDUM 2019. Care sunt procedurile pentru votul din 26 mai. Peste 18 milioane de alegatori, asteptati la urne

Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati, duminica, la urne pentru a-i desemna pe cei 33 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European, dar si pentru a vota la referendumul.

Vesti bune pentru soferi! Taxa auto va fi restituita cat mai curand: 700 de milioane de lei au fost alocati pentru acest proiect

Viorica Dancila sustine ca restituirea taxei auto va fi restituita cat mai repede. Premierul a declarat ca membrii cabinetului urmeaza sa adopte actul normativ prin care sunt alocati banii necesari,.

Singurul partid care s-a inregistrat oficial pentru a face campanie pentru referendum

PNL este singurul partid care s-a inscris la Autoritatea Electorala Permanenta ca si competitor electoral in campania pentru referendum.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )