Libnet.ro
UNICEF

05:30

Monarhia salveaza PSD. Tariceanu si Badalau sustin un referendum pe tema monarhiei. Cand ar avea loc acesta

Adevărul Adevărul,
Monarhia salveaza PSD. Tariceanu si Badalau sustin un referendum pe tema monarhiei. Cand ar avea loc acesta

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, si presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustin convocarea unui referendum pe tema monarhiei, in contextul simpatiei manifestate de romani fata de Casa Regala la funeraliile Regelui Mihai. Referendumul pentru monarhie ar putea fi convocat simultan cu referendumul pentru familia traditionala. Revenirea la monarhie ar scuti PSD de prezidentiale, alegeri pierdute in 2004, 2009 si 2014. continuă pe Adevărul

Monarhia salveaza PSD. Badalau vorbeste despre un posibil referendum pe tema monarhiei. Cand ar avea loc acesta

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a vorbit luni despre posibilitatea convocarii unui referendum pe tema monarhiei, acesta considerand ca poporul roman poate fi intrebat daca vrea republica sau monarhie si subliniind ca PSD nu exclude ca un astfel de referedum sa aiba loc in viitorul apropiat. Revenirea la monarhie ar scuti PSD de prezidentiale, alegeri pierdute in 2004, 2009 si 2014.

Ce spune Tudose despre posibilitatea organizarii unui referendum pe tema monarhiei

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, ca el este republican, raspunzand astfel unei intrebari referitoare la posibilitatea organizarii unui referendum pe tema monarhiei, in contextul afirmatiei presedintelui executiv al PSD, Niculae Badalau.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )