Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ponta, despre modificarea Constitutiei: Un populism ieftin. Se intampla zi de zi casatorii intre persoane de acelasi sex si simte nevoia Dragnea sa ia masuri?

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre modificarea Constitutiei: Un populism ieftin. Se intampla zi de zi casatorii intre persoane de acelasi sex si simte nevoia Dragnea sa ia masuri?

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni, ca referendumul de modificare a Constitutiei pe tema redefinirii familiei, pe care PSD vrea sa il organizeze in aceasta toamna, este o forma de populism ieftin si nu rezolva niciuna dintre problemele pe care le are Romania. continuă pe Adevărul

Victor Ponta sustine ca referendumul pe tema redefinirii familiei este o forma de populism ieftin

Victor Ponta a declarat, la RFI, ca referendumul de modificare a Constitutiei pe tema redefinirii familiei ca fiind formata dintre un barbat si o femeie, pe care social-democratii vor sa il organizeze in aceasta toamna, este o forma de populism ieftin.

Referendumul pe tema redefinirii familiei este o forma de populism ieftin

Fostul premier Victor Ponta afirma ca referendumul de modificare a Constitutiei pe tema redefinirii familiei ca fiind formata dintre un barbat si o femeie, pe care social-democratii vor sa il organizeze in aceasta toamna, este o forma de populism ieftin si nu rezolva niciuna dintre problemele pe care le are tara noastra, potrivit unor surse din presa.

Dragnea: Am decis organizarea referendumului pentru modificarea Constitutiei in aceasta toamna. E o decizie politica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata seara, la Mamaia, ca atat la nivelul grupului senatorial al partidului, cat si la cel al grupului din Camera Deputatilor, precum si la nivelul Guvernului s-a decis organizarea referendumului pentru modificarea Constitutiei in aceasta toamna.

Ponta: Referendumul pe tema redefinirii familiei este o forma de populism ieftin. Ce spune fostul premier despre problemele pe care le are Romania

Fostul premier Victor Ponta afirma ca referendumul de modificare a Constitutiei pe tema redefinirii familiei ca fiind formata dintre un barbat si o femeie, pe care social-democratii vor sa il organizeze.

Victor Ponta, despre intoarcerea in PSD: Cat e Liviu Dragnea seful PSD nu ma veti vedea inapoi

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Pro Romania nu va negocia cu PNL pentru a vota motiuni de cenzura, precizand ca nu va reveni in PSD cat timp Liviu Dragnea va fi liderul.

Ponta, despre Dragnea: Un fel de Pablo Escobar, de Hugo Chavez; imi pot da doctoratul in cei cu mustata cand mint

Fostul prim-ministru si presedinte al PSD Victor Ponta a lansat duminica, in cadrul unei conferinte de presa in care si-a anuntat inscrierea in partidul Pro Romania, o serie de atacuri la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, despre care a spus ca seamana ba cu celebrul baron al drogurilor din Columbia, Pablo Escobar, ba cu fostul dictator venezuelean Hugo Chavez, mentionand ca el poate sa isi dea doctoratul in cei cu mustata cand mint, relateaza News. ro.

Ponta, despre Dragnea: Un fel de Pablo Escobar, de Hugo Chavez.Sa conduci o tara doar cu secretara, sofer si bodyguard nu merge

Fostul prim-ministru si presedinte al PSD Victor Ponta a lansat duminica, in cadrul unei conferinte de presa in care si-a anuntat inscrierea in partidul Pro Romania, o serie de atacuri la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, despre care a spus ca seamana ba cu celebrul baron al drogurilor din Columbia, Pablo Escobar, ba cu fostul dictator venezuelean, Hugo Chavez, mentionand ca el poate sa isi dea doctoratul in cei cu mustata cand mint.

Ponta, despre Fondul Suveran de Dezvoltare: Nu il sustin daca va fi facut pentru prietenii lui Dragnea

Victor Ponta a declarat, vineri, la Parlament, ca daca Fondul Suveran de Dezvoltare este un proiect pentru Romania, il va sustine, dar daca este pentru prietenii lui Dragnea din Israel sau din alte tari, se va opune. Cat despre proiectul.

Ponta, despre noul sau proiect politic: Grindeanu nu va face parte din el

Deputatul Victor Ponta a declarat, vineri, ca, in urmatoarele zile, va prezenta noul sau proiect politic pe care l-a anuntat inca din luna iulie, precizand insa ca el nu va face niciun.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )