Libnet.ro
UNICEF

10:15

Presedintele Iohannis, despre referendumul pentru monarhie: O fumigena!

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis, despre referendumul pentru monarhie: O fumigena!

Presedintele Klaus Iohannis considera ca ideea unui referendum privind schimbarea regimului in monarhie este o fumigena. Seful statului a precizat, miercuri, intr-o intalnire. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre referendumul privind monarhia: O fumigena

Presedintele Klaus Iohannis nu crede in intentiile coalitiei PSD-ALDE privind initierea unui referendumului privind forma de guvernamant a Romaniei: monarhie sau republica.

Tariceanu, despre un referendum pentru monarhie: Putem sa demaram aceste discutii anul viitor

Seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca o monarhie constitutionala ar avea avantajul corectarii actualului sistem constitutional hibrid, care are sadit in el germenii conflictului, prin prerogativele care ii sunt conferite presedintelui.

RAZBOIUL REFERENDUMURILOR: PSD pentru monarhie, Iohannis pentru legile justitiei

Tensiunea politica din ultimele saptamani atinge cote alarmante. Referendumul pentru instaurarea monarhiei anuntat cu surle si trambite de PSD nu este decat praf in ochii opiniei publice, af.

Presedintele Iohannis retrimite in Parlament o lege importanta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis luni Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 41/1994 privind organizarea si functionarea Societatii Romane de.

Iohannis ia din nou in calcul referendumul pentru Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a marturisit ca ia in calcul sa faca un referendum pentru justitie, anuntat la inceputul anului dar de care nu a mai spus nimic. Seful statului s-a aratat nemultumit.

Iohannis, despre legile Justitiei: Este un risc evident sa ajungem in situatia Poloniei. Ma gandesc la referendum. Ministrul Justitiei ma evita

Intr-o discutie de final de an cu jurnalistii, presedintele Klaus Iohannis a spus ca PSD se grabeste sa adopte legile Justitiei pentru ca au intrat penalii in panica, in conditiile in care a trecut un an de cand au preluat puterea cei din PSD si ALDE.

Iohannis, despre legile Justitiei: Riscam sa ajungem in situatia Poloniei. Ma gandesc la referendum. Ministrul Justitiei ma evita

Intr-o discutie de final de an cu jurnalistii, presedintele Klaus Iohannis a spus ca PSD se grabeste sa adopte legile Justitiei pentru ca au intrat penalii in panica, in conditiile in care a trecut un an de cand au preluat puterea cei din PSD si ALDE.

Legea privind stabilirea plafonului maxim al indemnizatiei pentru cresterea copilului la 8.500 de lei, promulgata de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea OUG nr. 55/2017 pentru modificarea si completarea OUG nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, informeaza Agerpres. Prin actul normativ se stabileste un plafon maxim al cuantumului indemnizatiei pentru cresterea copilului la nivelul de 8. 500 de lei.

Legea ce modifica regulile de organizare si functionare pentru TVR si Radioul Public - trimisa de Presedintele Iohannis spre reexaminare in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, Parlamentului spre reexaminare Legea pentru modificarea si completarea Legii 41/1994, ce stabileste regulile de organizare si functionare pentru TVR si Radioul public. Presedintia arata ca Legea, asa cum a fost trimisa spre promulgare, contine dispozitii care fie sunt neclare, fie pot afecta functionarea celor doua societati.

Iohannis ia in calcul referendumul pentru justitie

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )