Libnet.ro
UNICEF

12:30

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea n baza careia a fost organizat referendumul pentru familie

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea n baza careia a fost organizat referendumul pentru familie

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului care modifica Legea referendumului si in baza careia a fost organizat referendumul pentru familia traditionala. Una dintre prevederile contestate de seful statului da posibilitatea ca numarul participantilor la referendum sa fie mai mare decat al celor care si-au exprimat votul. continuă pe Hotnews

Presedintele Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea care le da mai multe puteri politistilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale, luni, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei publice, contestand, intre altele, o prevedere prin care politistii pot folosi dispozitive cu electrosocuri. De asemenea, presedintele apreciaza ca sunt neclar formulate situatiile in care politistul are dreptul sa conduca o persoana la sectie.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava

Lipsa bugetului de stat pentru 2019 este o problema grava, iar PSD, care a guvernat in tot acest timp, a avut toate conditiile pentru a prezenta proiectul pana in 15 noiembrie, asa cum predeve legea, a spus, vineri, presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa, la 12.00

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa, vineri, la ora 12. 00, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis sesizeaza CCR pe legea privind infiintarea unei institutii aflate in subordinea prim-ministrului

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, luni, Curtea Constitutionala, cu privire la Legea privind infiintarea Consiliului national pentru dezvoltarea resurselor umane din administratia publica, potrivit unui.

Klaus Iohannis a atacat la CCR modificarile aduse Legii referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 86/2018 pentru.

Klaus Iohannis ataca la CCR legea care le permite politistilor sa foloseasca dispozitive cu electrosocuri

Presedintele Klaus Iohannis, a trimis, luni, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei.

Iohannis refuza numirile noilor ministri la Dezvoltare si Transporturi: Sunt argumente de legalitate, dar si de oportunitate

Presedintele Klaus Iohannis refuza numirile Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici, la Dezvoltare, respectiv Transporturi, precizand ca argumentele sale sunt de legalitate si de oportunitate. Nu il voi revoca pe procurorul general, Augustin LazarObiectivul meu personal pentru alegeri e castigarea unui nou mandat de presedinte. Sunt optimist.

Klaus Iohannis a sesizat CCR cu privire la OUG prin care se modifica legea de organizare a REFERENDUMULUI

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la legea prin care este aprobata Ordonanta de urgenta de modificare si completare a legii privind organizarea si desfasurarea.

KLAUS IOHANNIS: Voi refuza propunerile pentru portofoliile de la Dezvoltare si Transporturi

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Voi intra in competitie pentru un nou mandat de presedinte ----- * ACTUALIZARE - Presedintele: Nu exista un proiect de buget. Asta este o problema grava ----- * ACTUALIZARE - Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar ----- Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca va refuza propunerile inaintate de prim-ministrul, Viorica Dancila, pentru portofoliile de la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor.

Klaus Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii de presa din 2019. Urmareste LIVE declaratiile presedintelui Iata principalele declaratii ale lui Klaus Iohannis: incepem un an cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )