Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactia UDMR dupa referendumul din Catalonia: Majoritatea nu trebuie niciodata sa vizeze suprimarea minoritatilor

B1 B1,
Reactia UDMR dupa referendumul din Catalonia: Majoritatea nu trebuie niciodata sa vizeze suprimarea minoritatilor

Reprezentantii UDMR au avut prima reactie oficiala cu privire la situatia din Catalonia. intr-un comunicat de presa, transmis luni, acestia condamna actele de violenta care au avut loc in provincia. continuă pe B1

Subiectele zilei: Opt cauze ce pot declansa viitoarea criza economica; Patru posibile scenarii dupa referendumul din Catalonia; Hibele din mediul universitar pe care guvernantii au promis ca le rezolva si nu au facut-o.

Viktor Orban si-a lansat campania electorala in Romania. Specialistii: Orban se raporteaza constant la un oponent, fie ca este Soros, valul de migranti sau UE. Cazul Glaser: Un prim esec al AfD in Bundestag? Parlamentul german se pregateste pentru prima sedinta dupa alegerile din 24 septembrie. Impartirea functiilor dezvaluie lupte grele.

Decizie radicala luata de FC Barcelona, dupa referendumul din Catalonia

Clubul de fotbal FC Barcelona a anuntat luni ca se va alatura grevei generale care va avea loc marti in Catalonia, informeaza cotidianul francez L'Equipe. Clubul a precizat ca portile sale vor.

Imagini emotionante dupa referendumul din Catalonia. Politistii care au facut scut uman au izbucnit in plans - VIDEO

Referendumul catalan a lasat in urma un sir de proteste, ca urmare a actiunilor violente ale politiei spaniole. Politistii au incercat sa impiedice votantii sa ajunga la urne si au apelat.

Premierul Spaniei, prima declaratie dupa referendumul din Catalonia

Premierul Spaniei, Marinao Rahjoy, a negat faptul ca in Catalonia a avut loc un referendum pentru independenta. Acesta sustine ca consultarea populara a fost o o parodie a insesi esentei.

Venezuela: Maduro il numeste ipocrit pe Rajoy pentru incercarea de a opri referendumul din Catalonia

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, l-a criticat, duminica, pe premierul Spaniei, Mariano Rajoy pentru incercarea de a interzice referendumul din Catalonia. Maduro a spus ca Rajoy este un ipocrit pentru ca a sustinut opozitia din Venezuela in timp ce el a reprimat dorinta cetatenilor din Spania, relateazaReuters.

Referendumul din Catalonia in cinci intrebari

Referendumul din Catalonia in cinci intrebari .

Prima reactie a UDMR dupa violentele de la referendumul din Catalonia

Reprezentantii UDMR au avut prima reactie oficiala cu privire la situatia din Catalonia. intr-un comunicat de presa, transmis luni, acestia condamna actele de violenta care au avut loc in provincia.

Referendumul din Catalonia, motiv de razboi intre Gerard Pique si Sergio Ramos (FOTO)

Gerard Piquea postat un mesaj pe Twitter prin care anunta ca sustinereferendumul de duminica din Catalonia. Aceasta actiune este interzisa de justitie, iar colegul sau din Nationala.

Analiza: Referendumul din Catalonia este doar inceputul? Ce miscari autonomiste mai exista in Europa

Referendumul pentru independenta Cataloniei ar putea declansa si alte pretentii de independenta in regiuni din Europa, potrivit unei analize a cotidianului francez, Le Figaro. Jurnalistii francezi.

Cristian Preda: Referendumul din Catalonia introduce o noua criza politica in Europa

O Catalonie independenta ar fi in afara Uniunii Europene, declara la RFI eurodeputatul Cristian Preda, membru al grupului PPE din Parlamentul European. El nu crede ca ar exista vreun actor politic semnificativ pe scena internationala, exceptand poate Rusia, care sa recunoasca independenta Cataloniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )