Libnet.ro
UNICEF

11:45

REFERENDUM 2019. Care sunt procedurile pentru votul din 26 mai. Peste 18 milioane de alegatori, asteptati la urne

Antena3 Antena3,
REFERENDUM 2019. Care sunt procedurile pentru votul din 26 mai. Peste 18 milioane de alegatori, asteptati la urne

Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati, duminica, la urne pentru a-i desemna pe cei 33 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European, dar si pentru a vota la referendumul. continuă pe Antena3

Curtea de Apel Cluj, a treia instanta care a votat pentru revocarea din CSM a Liei Savonea

Curtea de Apel Cluj este cea de a treia instanta care a votat marti pentru revocarea din CSM a Liei Savonea, care este si presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro.

O noua alerta ANM de vreme extrema, in Romania. Care sunt judetele afectate

Meteorologii au vesti proaste pentru urmatoarea perioada. ANM a emis o informare meteorologica de vreme rea, valabila pana joi seara. ANM a emis o informare meteo, fara cod, valabila oentru intervalul 22 mai, ora 12:00 23 mai, ora 22:00. in aceasta perioada, vor aparea fenomene meteo precum cantitati de apa insemnate, manifestari de instabilitate [] .

Prim-procuror: Absolut toate modificarile la legile justitiei si Codurile penale sunt doar pentru infractori. Victima nu se regaseste nicaieri. Se vor goli de tot puscariile

Prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Dorohoi, Nicoleta Arpinte, spune ca modificarile legilor justitiei se vad in cresterea infractionalitatii, inflorirea coruptiei si golirea puscariilor, iar singura speranta ramane la institutiile europene. Ea spune, intr-un interviu pentru Monitorul de Botosani, ca modificarea codurilor penale reprezinta o amnistie si o gratiere mascata, prin care se vor goli penitenciarele de to si ca aceste schimbari legislative care au loc de doi ani si jumatate sunt doar pentru infractori. Victima nu se regaseste nicaieri, in toata sarabanda asta de modificari haotice nu se mai vorbeste nicaieri in procesul penal despre victima, doar despre drepturile infractorilor, mai afirma prim-procurorul.

LA CEREREA MINISTERULUI ENERGIEI Actionarii Romgaz sunt convocati pentru a-si alege administratorii

Actionarii Romgaz Medias SNG) sunt convocati, pentru data de 26 iunie, la cererea Ministerului Energiei, pentru alegerea membrilor Consiliului de Administratie al producatorului de gaze naturale, pentru o durata de patru luni cu exceptia administratorilor reconfirmati), se arata in raportul companiei remis vineri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

RWEA vrea program de reconversie profesionala pentru cei din zonele dependente de producerea energiei din carbune

Industria eoliana, prin Asociatia Romana pentru Energie Eoliana RWEA), propune un proiect ambitios de pregatire si reconversie profesionala pentru persoanele din zonele dependente de sectorul producerii energiei din carbune, a anuntat, ieri, RWEA, printr-un comunicat.

Rabla 2019: tichetele sunt aproape de epuizare

Prima sesiune a Programului Rabla 2019 pentru persoane fizice este aproape de final, cele 30. 000 de tichete sunt aproape de a fi epuizate dupa nici doua luni de cand au fost puse in piata. Se doreste o a doua sesiune anul acesta, cu inca 20.

HOROSCOP saptamana 22-26 mai 2019. Berbecii sunt pe drumul spre un succes mai mare, Gemenii profita de stabilitate

Acest mesaj este scris de astrologi indieni brilianti, medaliati in excelenta pentru astrologie vedica si cu titluri de onoare in uniunile astrologice indiene. HOROSCOP BERBEC Mesh 14 aprilie 14.

Maria Grapini: Sunt raportor pentru unul dintre cele mai importante rapoarte asteptate in Uniunea Europeana

Maria Grapini, candidat PSD la europarlamentare, a afirmat, joi, ca Unul dintre cele mai importante rapoarte pe care le asteapta Uniunea Europeana, privitor la instituirea programului Vama, de cooperare in.

Programul Rabla pentru electrocasnice se lanseaza vineri. Care sunt conditiile de participare

Programul Rabla pentru electrocasnice poate fi accesat incepand de vineri, 24 mai de cei care doresc sa participe, iar bugetul pentru acest an este de 40 de milioane de lei, dublu fata de anul 2018, a anuntat, joi Ministerul Mediului. in functie de aparatul cumparat, voucherele au valori cuprinse intre 200 si 400 lei.

Alegerile europarlamentare Ultimele zile de campanie inaintea scrutinului. Care sunt principalele mize si de ce conteaza alegerile din Uniunea Europeana

Alegerile europarlamentare intra in linie dreapta, acestea fiind ultimele zile de campanie inainte ca cetatenii europeni sa mearga deja la urne incepand de joi, in conditiile in care scrutinul se desfasoara in perioada 23-26 mai. Ironic, printre primii europeni care vor fi chemati sa decida asupra modului in care va arata Europa viitorului sunt chiar britanicii, in conditiile in care Marea Britanie participa la scrutin dupa amanarea Brexit-ului din cauza tensiunilor politice de la Londra.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )