Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce sanse sunt ca Parlamentul sa adopte legea parteneriatului civil. Surse: Dragnea s-a razgandit. PNL e impartit

Adevărul Adevărul,
Ce sanse sunt ca Parlamentul sa adopte legea parteneriatului civil. Surse: Dragnea s-a razgandit. PNL e impartit

Legea parteneriatului civil, anuntata cu surle si trambite de Liviu Dragnea inainte de referendumul pentru familia traditionala, are sanse foarte mici sa treaca de Parlament. Potrivit unor surse politice, PSD se opune proiectului, in PNL continua disputa dintre liberali si conservatori, iar ALDE e indecis. Singurul partid consecvent pe aceasta tema a ramas USR, dar care e minoritar. continuă pe Adevărul

PSD nu mai vrea legea parteneriatului civil. Proiectul ar putea fi blocat n Parlament - surse

Proiectul de lege privind parteneriatul civil are putine sanse sa fie adoptat de Parlament. Surse politice au declarat pentru Hotnews. ro ca PSD nu va sustine un astfel de demers dupa ce referendumul privind redefinirea familiei nu a fost validat. De altfel proiectul urma sa fie depus in Parlament in cursul acestei saptamani, insa procedura s-a amanat.

Surse: PSD nu mai vrea legea parteneriatului civil. Proiectul ar putea fi blocat in Parlament

Proiectul de lege privind parteneriatul civil are putine sanse sa fie adoptat de Parlament. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca PSD nu va mai sustine un astfel de demers dupa ce referendumul privind.

Iordache dezaproba decizia CSM privind OUG pe justitie: Din cte stiu eu, singurii care pot interpreta o lege sunt Parlamentul sau Guvernul

Presedintele Comisiei pentru legile justitiei, Florin Iordache, a declarat, joi, pentru Mediafax, ca singurii care pot interpeta o lege sunt Parlamentul sau Guvernul, insa vor fi luate in considerare si observatiile CSM, in procedura parlamentara de aprobare a OUG pe Legile justitiei. CSM a stabilit miercuri ca OUG nu se aplica retroactiv astfel incat procurorii care nu indeplinesc noile conditii din OUG nu vor fi afectati.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )