Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta: Referendumul pe tema familiei traditionale este o prostie

Antena3 Antena3,
 Victor Ponta: Referendumul pe tema familiei traditionale este o prostie

Fostul premier critica intentia organizarii unui referendum pe tema familiei traditionale. Mie mi se pare ca sa faci un referendum acum pe tema familiei traditionale, este impotriva intereselor Romaniei. continuă pe Antena3

Dragnea: Referendumul pe tema familiei traditionale, la sfarsitul lui noiembrie, cel tarziu la inceputul lui decembrie

Liviu Dragnea a anuntat vineri seara ca referendumul pentru interzicerea casatoriilor homosexuale va fi organizat la sfarsitul lunii noiembrie sau la inceputul lui decembrie, nu mai tarziu.

Dragnea: Referendumul pe tema familiei traditionale, la sfarsitul lui octoembrie, cel tarziu la inceputul lui noiembrie

Liviu Dragnea a anuntat vineri seara ca referendumul pentru interzicerea casatoriilor homosexuale va fi organizat la sfarsitul lunii octombrie sau la inceputul lui noiembrie, nu mai tarziu.

Dragnea: Referendumul pe tema familiei traditionale, la sfarsitul lui octombrie, cel tarziu la inceputul lui noiembrie

Liviu Dragnea a anuntat vineri seara ca referendumul pentru interzicerea casatoriilor homosexuale va fi organizat la sfarsitul lunii octombrie sau la inceputul lui noiembrie, nu mai tarziu.

Victor Ponta, apel la parlamentari: Sa ne unim eforturile - este o initiativa gresita a Guvernului!

Victor Ponta face un apel la parlamentari, prin intermediul unei scrisori deschise, pentru a nu sustine obligativitatea platii defalcate a TVA. Reproducem mai jos textul integral al scrisorii transmise de Victor Po.

Ion Cristoiu: O prostie obositoare pe cale s-o faca Victor Ponta - Un partid anti-Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre decizia lui Victor Ponta de a se inscrie in partidul infiintat de Daniel.

VIDEO De ce spune Victor Ponta ca Tel Drum este a lui Liviu Dragnea: Mi-a cerut sa trec lacul Belina la CJ Teleorman/ Am fost destui oameni invitati acolo fara sa stim ca era proprietatea Tel Drum/ Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului

Fostul premier Victor Ponta afirma, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca Liviu Dragnea i-a cerut pe cand era vicepremer sa treaca lacul Belina de la Apele Romane la Consiliul Judetean Teleorman, dar afirma ca a semnat hotararea de guvern fara sa stie ca lacul va ajunge in final la Tel Drum. Ponta mai spune ca Dragnea l-a invitat ulterior de mai multe ori pe lacul Belina, unde a fost la pescuit si fostul premier Sorin Grindeanu. Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului Dragnea, daca stiam ca ma duc intr-un loc al Tel Drum nu m-as fi dus, mai spune fostul premier. Ponta acuza serviciile de informatii si DNA ca ar fi stiut in toti acesti ani totul despre Tel Drum dar ca l-ar fi protejat pe Liviu Dragnea. Ponta declarase intr-un interviu publicat pe data de 5 septembrie de stiripesurse. ro ca suntem foarte multi care stim in mod direct ca Tel Drum e a lui Dragnea, fara sa-si sustina insa afirmatiile. Ponta il mai acuza pe Dragnea ca s-ar fi certat cu fostul ministru al transporturilor, Dan Sova, reprosandu-i ca firma de asfaltari Tel Drum ar fi dezavantajata de Compania Nationala de Drumuri aflata in subordinea ministrului. HotNews. ro a dezvaluit in luna mai Cum arata micul paradis la Dunare detinut de Teldrum, locul preferat al pescarului Dragnea. Aici s-a pozat cu premierul Grindeanu la prins stiuca. Tel Drum a dat mai departe lacul Belina in concesiune unei firme controlate de fiul lui Liviu Dragnea, care a renuntat la cesiune in februarie 2017 astfel ca lacul s-a intors la Tel Drum. Vezi aici toate detaliile).

Victor Ponta, dezlantuit la adresa lui Dragnea: Toata lumea stie ca Tel Drum este a lui (VIDEO)

Toata lumea stie ca Tel Drum este al lui Dragnea, acuza fostul premier Victor Ponta. Politicianul il critica aspru pe seful social-democratilor si spune ca nu intelege cum poate minti.

Victor Ponta, dezlantuit la adresa lui Dragnea: Toata lumea stie ca Tel Drum este al lui (VIDEO)

Toata lumea stie ca Tel Drum este al lui Dragnea, acuza fostul premier Victor Ponta. Politicianul il critica aspru pe seful social-democratilor si spune ca nu intelege cum poate minti.

Victor Ponta: Soros nu mai e inamicul meu. Acum e al lui Dragnea

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta, a afirmat, vineri, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca miliardarul George Soros nu mai este dusmanul sau, intrucat acum e inamicul lui Dragnea.

Victor Ponta va pierde sefia Comisiei pentru Afaceri Europene

Seful deputatilor social-democrati, Ioan Munteanu, a anuntat in plen ca Victor Ponta nu mai este membru al acestui grup si va pierde si functia de presedinte de comisie, .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )