Libnet.ro
UNICEF

15:00

Viorica Dancila, prima REACTIE dupa esecul referendumului pentru familie (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, prima REACTIE dupa esecul referendumului pentru familie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, in sedinta de guvern ca rezultatul la referendumul pentru familie reprezinta expresia vointei cetatenilor. Guvernul a facut toate demersurile pentru. continuă pe B1

Coalitia pentru Familie, prima reactie dupa esecul referendumului. Gheorghiu: Traim o zi istorica chiar daca telul nostru e nemplinit. Data viitoare vom reusi

Coalitia pentru Familie a recunoscut esecul referendumului, acuzand o campanie de dezinformare. E ciudat ca partide care au votat legea de revizuire si-au retras sprijinul, a declaratliderul CpF, Mihai Gheorghiu, dupa inchiderea urnelor.

Robert Negoita, critici dure dupa esecul referendumului: Nicio persoana rupta de realitatea comunitatii nu va putea fi cu adevarat lider

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a lansat critici dure dupa esecul referendumului pentru familie. Un lider este acela care reuseste sa convinga oamenii sa il urmeze in proiecte, in activitati si idei. Dar.

Constitutia, dupa esecul referendumului urii

Esecul referendumului pentru modificare articolului 48 din Constitutia Romaniei are o semnificatie constitutionala majora, chiar mai importanta, desi mai putin vizibila sau mai greu de inteles, decat semnificatia lui politica. Pentru a intelege aceasta semnificatie constitutionala, trebuie sa distingem intre argumentele de oportunitate si argumentele de principiu ce au fost invocate in dezbaterea pe tema referendumului constitutional.

Reactia Bisericii Catolice din Romania dupa esecul referendumului: Reafirmam CU TARIE ca la temelia familiei se afla casatoria liber consimtita dintre un barbat si o femeie

Biserica Catolica din Romania reactioneaza dupa esecul referendumului privind redefinirea familiei in Constitutie. intr-un mesaj transmis duminica seara, Biserica Catolica, reafirma cu tarie, prin vocea.

Rezultatele referendumului sunt expresia vointei cetatenilor

Rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie reprezinta expresia vointei cetatenilor, spune premierul Viorica Dancila, fiind prima sa reactie dupa referendumul care nu este valid din cauza prezentei scazute la vot, conform News. ro.

Prima reactie a Gabrielei Firea dupa esecul referendumului: Voi lua cuvantul in cadrul CEx. Poporul are intotdeauna dreptate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat marti ca isi va spune parerea despre rezultatul referendumului pentru familie in cadrul Comitetului Executiv National al PSD. Vom realiza o analiza.

Apel catre Mitropolitul Banatului, dupa esecul referendumului: E momentul sa va retrageti la manastire, spre iertarea pacatelor si indreptarea mintii!

Dupa esecul referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutia Romaniei, diplomatul Vasile Popovici, fost ambasador in Maroc si Portugalia, ii cere mitropolitului Banatului sa se retraga la manastire.

Parinte, e momentul sa va retrageti la manastire, spre iertarea pacatelor si indreptarea mintii! Apel DUR catre Mitropolitul Banatului, dupa esecul referendumului

Dupa esecul de la referendumul pentru familie, Mitropolitului Banatului, Parintele Ioan Selejan, i se cere sa se retraga la manastire. Semnatarul scrisorii este Vasile Popovici, profesor la Universitatea de.

Prima reactie a Patriarhiei Romane dupa esecul referendumului

Patriarhia Romana indeamna, in urma invalidarii referendumului, la unitate spirituala si la apararea in continuare a familiei si multumeste celor aproape patru milioane de cetateni romani care au.

De la extaz la agonie. O filmare in care Mircea Badea spune ca sigur, sigur, sigur va fi cvorum, virala dupa esecul referendumului. Reactia ulteriora

Un fragment din emisiunea in gura presei in care Mircea Badea 44 de ani), unul dintre cei mai infocati sustinatori ai familiei traditionale, da ca sigur, sigur, sigur cvorumul s-a raspandit pe Facebook dupa esecul referendumului. De asemenea, vedeta postului Antena 3 a avut cateva reactii si dupa ce votul s-a incheiat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )