Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ambasadorul Israelului in Romania, la Adevarul Live. Cele mai importante declaratii referitoare la relatiile bilaterale

Adevărul Adevărul,
Ambasadorul Israelului in Romania, la Adevarul Live. Cele mai importante declaratii referitoare la relatiile bilaterale

David Saranga, ambasadorul Israelului la Bucuresti, a vorbit la Adevarul Live, incepand cu orele 15. 00, despre prioritatile mandatului sau si perspectivele relatiei romano-israeliene. continuă pe Adevărul

Ambasadorul Israelului in Romania, la Adevarul Live, ora 15.00

David Saranga, ambasadorul Israelului la Bucuresti, vorbeste la Adevarul Live, incepand cu orele 15. 00, despre prioritatile mandatului sau si perspectivele relatiei romano-israeliene.

Cat costa modernizarea unuia dintre cele mai importante bulevarde ale Clujului. Banii vin din fonduri de la Bruxelles

Consilierii locali din Cluj-Napoca vor aproba, miercuri, 8 mai, proiectul modernizarii Bulevardului 21 Decembrie. Pentru lucrari vor fi utilizate fonduri europene, iar autoritatile locale vor contribui cu o mica parte din suma.

Social-democratie originala: Cele mai mari taxe pe munca la cele mai mici salarii din UE

Toate taxele si impozitele aferente salariilor din Romania, care includ si cotele contributiilor catre sanatate si pensii, sunt cele mai mari din 26 de tari europene, arata un studiu comparativ realizat de KPMG.

KPMG: Taxele si impozitele din salariile romanilor sunt cele mai mari din UE. Fata de unele state sunt cel putin duble

Toate taxele si impozitele aferente salariilor din Romania, care includ si cotele contributiilor catre sanatate si pensii, sunt cele mai mari din 26 de tari europene, arata un studiu comparativ realizat de KPMG.

Adevarul Live. Despre initiativa civica si apolitica Aresel! Ajunge!

Invitati in platoul Adevarul LIVE sunt Steluta Slate, Ciprian Necula si Alin Banu. Vom discuta despre ce inseamna initiativa Aresel, care este rolul si insemnatatea acesteia pentru romi, dar si pentru societatea romaneasca.

Cele mai inteligente zodii. Se vor descurca in orice situatie

Patru zodii sunt descurcarete din cale-afara si fac fata oricarei provocari. Le merge mintea si nimic nu le da inapoi din a-si indeplini scopurile. Nu degeaba au fost catalogate drept cele mai inteligente zodii din horoscop. Iata care sunt acestea:.

Cele mai populare atractii din Dubai pot fi vizitate in 36 de ore: ce metoda au gasit specialistii in turism ai empiratului

Turistii care vor sa viziteze Dubaiul intr-o perioada scurta de timp pot combina cele mai populare atractii, tururi si croaziere din oras intr-o cartela de acces pentru accesibila tuturor. Specialistii in turism ai emiratului urmaresc facilitarea accesului in cat mai multe obiective pentru turisti.

Cele mai populare atractii din Dubai pot fi vizitate in 36 de ore: ce metoda au gasit specialistii in turism ai emiratului

Turistii care vor sa viziteze Dubaiul intr-o perioada scurta de timp pot combina cele mai populare atractii, tururi si croaziere din oras intr-o cartela de acces accesibila tuturor. Specialistii in turism ai emiratului urmaresc facilitarea accesului la cat mai multe obiective turistice.

Femeile controleaza cele mai mari bugete ale apararii din Europa

Sase dintre cele mai mari bugete ale apararii din Europa sunt controlate de femei, dupa numirea, la 1 mai, a lui Penny Mordaunt in functia de secretar al apararii in Marea Britanie, care gestioneaza anual 47 de miliarde de dolari.

Rovana Plumb: PSD a realizat cele mai mari reduceri de taxe in Romania in ultimii 30 de ani

Eurocandidata PSD la alegerile europarlamentare Rovana Plumb lanseaza un atac dur la adresa Opozitiei si subliniaza in contrast, realizarile PSD din ultimii ani. PSD este partidul care a realizat cele mai mari .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )