Libnet.ro
UNICEF

20:45

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila despre ministerele Transporturilor si Dezvoltarii

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de premierul Viorica Dancila despre ministerele Transporturilor si Dezvoltarii

O decizie referitoare la ministerele Transporturilor si Dezvoltarii va fi luata marti, la reuniunea Comitetului Executiv National al PSD, precum si in cadrul coalitiei de guvernare, a declarat premierul Viorica. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre acuzatiile la adresa lui Kovesi: Nu e treaba mea sa comentez. Justitia sa isi faca treaba

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, referindu-se la acuzatiile aduse Laurei Codruta Kovesi, ca nu este treaba prim-ministrului sa comenteze o problema legata de justitie, precizand ca in fata.

Viorica Dancila, despre dosarul lui Kovesi: in fata legii trebuie ca toti sa fim egali si sa raspundem in mod similar (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a refuzat vineri sa comenteze citarea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, in calitate de suspect la sectia speciala de anchetare a magistratilor. Nu vreau sa comentez.

DANCILA, DESPRE NOILE PROPUNERI DE MINISTRI: Vom lua o decizie maine in CEx al PSD

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca decizia pentru noile propuneri de ministri pentru Transporturi si Dezvoltare regionala vor fi luate in coalitie si in Comitetul Executiv al PSD, care va avea loc maine de la ora 17.

DANCILA, DESPRE OUG 114: Vom lua o decizie dupa discutiile cu ministrii

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca o decizie in privinta modificarii OUG 114 va fi luata dupa ce va avea discutii cu toti ministrii. Ea a negat ca i-ar fi spus liderului ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ca se va renunta la taxa de 2% pe cifra de afaceri in energie, informeaza News. ro.

VIORICA DANCILA: Cu ajutorul programelor PNDL am scos tara din noroaie

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca, prin intermediul programelor PNDL, a fost scoasa tara din noroaie si ca din cele aproape 12. 700 de investitii, peste 10. 000 au fost in mediul rural.

Dancila, despre noile propuneri de ministri: Nu mai putem astepta inca un raspuns, este important sa avem Guvernul Romaniei complet (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila i-a trimis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, prin care l-a anuntat oficial in legatura cu retragerea candidaturii lui Mircea Draghici de la Ministerul Transporturilor.

Dancila, despre nerespectarea tintei de 180 km de autostrada: De ce sa demisionez, coordonez eu?

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca nu va demisiona daca guvernul nu va atinge in acest an tinta de 180 km de autostrada dati in folosinta, obiectiv asumat de ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb. De ce sa demisionez, coordonez eu?, a raspuns Dancila la intrebarile ziaristilor.

Viorica Dancila, iritata de intrebarile jurnalistilor: Aveti un fix legat de acest lucru!. A fost extrasa de consiliera sa

Premierul Viorica Dancila s-a rastit la jurnalistii aflati pe holul Parlamentului, dupa ce a fost intrebata despre numarul de kilometri de autostrada care se vor face in 2019. Aveti un fix legat de treaba asta, a replicat premierul, aceasta fiind apoi salvata din grupul de jurnalisti de catre consiliera sa, Anca Alexandrescu.

Dancila, despre ordonanta 114: Acolo unde sunt probleme, sa vedem ce modificari facem. Nu inseamna ca, daca cineva striga mai tare, ala are dreptate

Premierul Viorica Dancila il contrazice pe ministrul Finantelor Eugen Teodorovici si spune ca vor exista modificari la ordonanta 114 acolo unde sunt probleme, dar acest lucru nu inseamna o cedare si nici ca daca cineva striga mai tare, ala are dreptate.

Viorica Dancila evita sa spuna daca Ordonanta 114 va fi modificata: Voi vorbi cu fiecare ministru, ca sa vad argumentele, si voi decide apoi

Premierul Viorica Dancila spune ca o decizie privind eventuala modificare a unor prevederi ale Ordonantei 114 o va lua dupa ce va discuta cu toti ministrii, care ii vor aduce argumente privind solicitarile cerute, si ca este nevoie sa dam dovada de flexibilitate. Pana nu am o discutie cu fiecare ministru, nu voi lua o decizie. S-ar putea sa fie decizia de a nu schimba nimic sau s-ar putea sa decidem sa schimbam unele prevederi, a declarat Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )