Libnet.ro
UNICEF

22:45

Codrin Stefanescu face un anunt de ultim-moment despre candidatul PSD la prezidentiale

B1 B1,
Codrin Stefanescu face un anunt de ultim-moment despre candidatul PSD la prezidentiale

Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD, a declarat, marti seara, ca pe 15 februarie va fi finalizata analiza realizata in teritoriu referitoare la cea mai potrivita varianta pentru candidatul la. continuă pe B1

Codrin Stefanescu, despre candidatulPSD la prezidentiale:in 15 februarie vom avea rezultatele analizei

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat marti seara, la Brasov, ca in 15 februarie se finalizeaza analiza realizata in teritoriu referitoare la cea mai buna varianta pentru candidatul la.

CODRIN STEFANESCU, DESPRE VIITORII EUROPARLAMENTARI: Vom avea cadre, unul si unul

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat astazi, la Sibiu, ca partidul se afla in campanie electorala si ca primele discutii despre alegerile europarlamentare si posibilii nominalizati vor incepe in 15 februarie, la sediul central al partidului.

Codrin Stefanescu: Nu am renuntat la amnistie si gratiere, nu vom ceda nici macar un milimetru. Vom avea si cateva surprize in luna februarie

Codrin Stefanescu a declarat ca social-democratii discuta in continuare despre amnistie si gratiere. Secretarul general al PSD a mai spus ca ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului penal si a.

Codrin Stefanescu, huiduit de 3 ori in 4 zile. Cum l-au primit brasovenii pe liderul PSD (VIDEO)

Codrin Stefanescu, secretar general al PSD, si Marius Dunca, fost ministru al Sportului, au fost huiduiti, marti, la Brasov, inaintea unei conferinte de presa. Rusine sa va fie si Hotii au.

PSD nu renunta la amnistie si gratiere. Codrin Stefanescu: E o discutie foarte serioasa in partid

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat luni, ca ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala va exista cat de curand si ca social-democratii nu au renuntat nici la amnistie si gratiere, potrivit Agerpres.

Codrin Stefanescu si Eugen Nicolicea, huiduiti si injurati la Sibiu (VIDEO)

Liderii PSD Eugen Nicolicea si Codrin Stefanescu au fost huiduiti in plina strada, la Sibiu. De acelasi tratament a avut parte si ministrul Turismului, Bogdan Trif, care se afla alaturi de.

Codrin Stefanescu, huiduit la Brasov, dupa ce luni a fost huiduit la Sibiu

Social-democratii Codrin Stefanescu si Marius Dunca, fost ministru al Sportului, au fost huiduiti, marti, la Brasov, inaintea unei conferinte de presa organizata de PSD Brasov, relateaza Mediafax. Protestatarii au strigat Rusine sa va fie si Hotii.

Codrin Stefanescu: Eo discutie foarte serioasa si aplicata in interiorul partidului pe amnistie si gratiere

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat luni, ca ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala va exista cat de curand si ca.

Codrin Stefanescu si Eugen Nicolicea, huiduti la Sibiu VIDEO

Social-democratii Codrin Stefanescu, Eugen Nicolicea si ministrul Bogdan Trif au fost huiduiti, luni, de protestatari, la Sibiu. Liderii PSD au incercat sa discute cu oamenii, insa acestia au continuat sa.

Codrin Stefanescu: in Sibiu exista o omerta in jurul lui Klaus Iohannis

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat astazi la Sibiu sa sibienii ar trebui sa inteleaga ca in judet exista o omerta instaurata de presedintele Klaus Iohannis si camarila sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )