Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dragnea, despre anularea marelui miting al PSD: Am fi vrut sa-l facem in weekend, numai ca ne-am trezit tarziu

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre anularea marelui miting al PSD: Am fi vrut sa-l facem in weekend, numai ca ne-am trezit tarziu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat explicatii referitoare la anularea marelui miting al PSD, initial programat pentru miercurea viitoare. continuă pe Adevărul

Codrin Stefanescu: Miting PSD de 120.000 de oameni, miercurea viitoare, in Bucuresti - Asta va fi finalul

PSD vrea sa organizeze, miercurea viitoare, un miting de 120. 000 de oameni in Bucuresti, a declarat secretarul general al partidului. Codrin Stefanescu a mai precizat, pentru G4Media, ca PSD se va asigura ca nu.

CTP, despre amenintarile aduse contestatarilor PSD: Au pornit de la un zvon raspandit de Dragnea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat la Digi24 ca amenitarile aduse de Carmen Dan participantilor la protestele fata de PSD din Arad si Iasi au pornit, cel mai probabil, de la o reactie a lui Liviu Dragnea.

DRAGNEA, DESPRE ARGUMENTELE LUI IOHANNIS PRIVIND RESPINGEREA MINISTRILOR: O bataie de joc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca argumentele lui Klaus Iohannis legate de respingerea celor trei propuneri de ministri reprezinta o ''bataie de joc ''.

Liviu Dragnea, despre decizia presedintelui Iohannis de a respinge propunerile de ministri: Argumente proaste, bataie de joc

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, joi, ca argumentele presedintelui Iohannis referitoare la respingerea celor trei propuneri de ministri sunt o bataie de joc, potrivit Agerpres. Presedintele Camerei.

Liviu Dragnea, despre remaniere: Pentru mine subiectul este inchis. Discutam dupa alegeri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, in judetul Dolj, ca pentru el subiectul unei remanieri guvernamentale este inchis pana dupa alegerile europarlamentare din 26 mai. intrebat daca va accepta.

Dragnea, despre argumentele lui Iohannis de respingere a celor trei propuneri de ministri: O bataie de joc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca argumentele lui Klaus Iohannis legate de respingerea celor trei propuneri de ministri reprezinta o bataie de joc. Argumente proaste, bataie de joc, a.

Dragnea, despre Corina Cretu: Cand spui ca tii cu tara si votezi impotriva ei, esti mincinoasa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca daca informatia potrivit careia Colegiul Comisarilor, din care face parte si Corina Cretu, a votat pentru transmiterea ultimei scrisori de avertisment catre Romania, atunci aceasta este o mincinoasa.

DRAGNEA, DESPRE RELATIA CU DANCILA: Nu sunt probleme

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, ieri seara, la o emisiune televizata, ca nu sunt probleme in relatia sa cu premierul Viorica Dancila si ca atat el, cat si ea merg in campanie si cateodata se mai intalnesc.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )