Libnet.ro
UNICEF

18:15

Eugen Nicolicea, despre o posibila suspendare a lui Iohannis: Trebuie sa calculezi foarte bine eforturile si sa vezi rezultatul

Antena3 Antena3,
Eugen Nicolicea, despre o posibila suspendare a lui Iohannis: Trebuie sa calculezi foarte bine eforturile si sa vezi rezultatul

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Eugen Nicolicea a declarat marti seara, la Brasov, raspunzand unei intrebari referitoare la o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis, ca presedintele are nevoie de o. continuă pe Antena3

Nicolicea despre suspendarea lui Iohannis: Trebuie sa calculezi foarte bine eforturile

Deputatul Eugen Nicolicea a declarat, marti, la Brasov, referindu-se la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, ca nu se face suspendare de dragul suspendarii si trebuie calculate eforturile si vazut rezultatul, potrivit Mediafax.

Eugen Nicolicea si Codrin Stefanescu, jigniti de un protestatar

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a reactionat dupa ce a fost jignit si scuipat de un protestatar. Deputatul PSD, Eugen Nicolicea a fost jignit si scuipat de un protestatar cand se afla in Drobeta Turnu.

Codrin Stefanescu si Eugen Nicolicea, njurati pe strada de un protestatar / Stefanescu: Un parazit care njura pe bani externi

Secretarul generat al PSD,Codrin Stefanescu, si deputatul Eugen Nicolicea au fost injurati vineri, la Drobeta Turnu Severin, de protestatarul Ion Olteanu, aceasta acuzand legile ce au eliberat infractorii din penitenciare. in incidentul de vineri, Nicolicea l-a facut prost pe Olteanu, iar sambata, Stefanescu a declarat ca acesta este un parazit care injura pe bani externi.

Codrin Stefanescu si Eugen Nicolicea, huiduti la Sibiu VIDEO

Social-democratii Codrin Stefanescu, Eugen Nicolicea si ministrul Bogdan Trif au fost huiduiti, luni, de protestatari, la Sibiu. Liderii PSD au incercat sa discute cu oamenii, insa acestia au continuat sa.

Codrin Stefanescu si Eugen Nicolicea, huiduti la Sibiu

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanscu, deputatul Eugen Nicolicea si Bogdan Trif, presedintele PSD Sibiu si ministru al Turismului, au fost huiduiti, in aceasta dupa-amiaza, la Sibiu, de mai multe persoane aflate in fata sediului filialei partidului.

Codrin Stefanescu si Eugen Nicolicea, huiduiti si injurati la Sibiu (VIDEO)

Liderii PSD Eugen Nicolicea si Codrin Stefanescu au fost huiduiti in plina strada, la Sibiu. De acelasi tratament a avut parte si ministrul Turismului, Bogdan Trif, care se afla alaturi de.

Codrin Stefanescu, Eugen Nicolicea si Bogdan Trif, huiduiti in fata sediului PSD Sibiu. Mai multe persoane le-au strigat Partid de hoti si de mafioti!

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanscu, deputatul Eugen Nicolicea si Bogdan Trif, presedintele PSD Sibiu si ministru al Turismului, au fost huiduiti luni dupa-amiaza la Sibiu de mai multe persoane aflate in fata sediului filialei partidului. Protestatarii le-au strigat Hotii!, Partid de hoti si de mafioti! si i-au intrebat daca nu se simt deloc vinovati pentru oamenii care au murit din cauza recursului compensatoriu.

Codrin Stefanescu, Eugen Nicolicea si ministrul turismului, huiduiti la Sibiu

Social-democratii Codrin Stefanescu, Eugen Nicolicea si ministrul Turismului, Bogdan Trif, au fost huiduiti, luni, de protestatari, la Sibiu. Liderii PSD au incercat sa discute cu oamenii, insa acestia au continuat sa scandeze impotriva lor, scrie Mediafax.

VIDEO Codrin Stefanescu, Eugen Nicolicea si ministrul turismului, huiduiti la Sibiu

Social-democratii Codrin Stefanescu, Eugen Nicolicea si ministrul Turismului, Bogdan Trif, au fost huiduiti, luni, de protestatari, la Sibiu. Liderii PSD au incercat sa discute cu oamenii, insa acestia au continuat sa scandeze impotriva lor, scrie Mediafax.

Scandal in plina strada. Deputatul PSD Eugen Nicolicea, scuipat si injurat de un protestatar: `Esti toxic pentru democratie`/ `Esti un prost. Dispari`. Ce alt PSD-ist a fost apostrofat (VIDEO)

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost injurat si scuipat de un protestatar, la Drobeta Turnu Severin. Ion Olteanu l-a asteptat pe social-democrat in momentul in care acesta iesea dintr-o cladire si a inceput.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )