Libnet.ro
UNICEF

15:00

Guvernul s-a razgandit: cvorumul la referendum ramane ca pana acum

Hotnews Hotnews,
 Guvernul s-a razgandit: cvorumul la referendum ramane ca pana acum

Din textul ordonantei de modificare a legii referendumului, publicata in Monitorul Oficial, a disparut prevederea referitoare la majorarea cvorumului de prezenta, necesar validarii, care figura in proiectul initial. continuă pe Hotnews

VIDEO Google a lansat cel mai ieftin telefon Pixel de pana acum

Google a prezentat la conferinta dezvoltatorilor, in California, cel mai ieftin smartphone Pixel de pana acum, modelul 3a care costa 399 de euro, cu peste 300 de euro mai putin decat modelul fanion Pixel 3. Cel mai interesant lucru de la Pixel 3a este Night Sight, un mod de fotografiere ce se bazeaza mult pe software si care poate produce rezultate excelente - fotografii in bezna sau pe lumina slaba care ies incredibil de bine, de multe ori mai luminoase si mai detaliate decat poate percepe ochiul uman in aceleasi conditii.

Anunt sumbru de la meteorologi. Vara nu va mai fi ca pana acum

Directorul general ANM a anuntat ca vara nu va mai fi ca pana acum, iar fenomenele meteo sunt din ce in ce mai frecvente in Romania. Elena Mateescu a explicat faptul ca numarul mesajelor de vreme severa.

Corina Cretu: Nu a fost depusa nici pana acum cererea de finantare pentru Podul peste Dunare

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Braila, ca, la Comisia Europeana, nu a fost depusa nici pana in prezent cererea de fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )