Libnet.ro
UNICEF

22:32

Liviu Dragnea, raspuns DECISIV pentru UDMR. Ce se intampla cu coalitia de guvernare (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, raspuns DECISIV pentru UDMR. Ce se intampla cu coalitia de guvernare (VIDEO)

Liviu Dragnea isi pune UDMR-ul in cap, dupa ce, miercuri, a declarat ca nu sutine proiectul privind implementarea prevederilor referitoare la minoritati. Nu. in primul rand, este neconstitutional din cate. continuă pe B1

Procesul lui Liviu Dragnea a fost amnat pentru 14 ianuarie / Se amna si dosarele lui Toni Grebla, Victor Ponta, Viorel Hrebenciuc si Sebastian Ghita

Procesul in care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu si care se afla in apel la completul de 5 judecatori de la instanta suprema a fost amanat pentru 14 ianuarie. inalta Curte a decis, de altfel, amanarea a 25 de dosare de la completurile de 5 judecatori, intre care cele in care sunt judecati Victor Ponta, Toni Grebla, Sebastian Ghita, Cristian Rizea, Viorel Hrebenciuc si Tudor Chiuariu. Situatia este consecinta deciziei luate in noiembrie de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Acestia au admis cererea liderului PSD de a anula decizia instantei supreme privind tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori.

Liviu Dragnea, despre pierderea majoritatii in Camera Deputatilor: Nu ma pricep bine la aritmetica

Liviu Dragnea intrebat despre pierderea majoritatii din Camera Deputatilor a raspuns ironic. Nu ma pricep bine la aritemtica, nu sunt pregatit acum. Despre prezenta redusa a social-democratilor din plenu.

UPDATE // Discutii aprinse in Camera Deputatilor. Opozitia a cerut demiterea lui Liviu Dragnea. Sedinta a fost suspendata

Deputatii PSD au fost convocati de urgenta pentru a se opune incercarilor opozitiei de a modifica regulamentul Camerei Deputatilor, cu scopul ulterior de a-l inlatura pe Liviu Dragnea de la sefia Camerei.

Iohannis: incercarea de revocare a lui Liviu Dragnea merita reluata si sper ca Opozitia va reusi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca nu a avut legatura cu incercarea Opozitiei de a-l revoca pe Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dar a spus ca incercarea merita.

Sinteza zilei. Cine se afla, de fapt, in spatele operatiunii Lichidarea lui Liviu Dragnea

In timp ce Guvernul Romaniei prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene la Bruxelles, la Bucuresti se declansa Operatiunea lichidarea lui Liviu Dragnea. Puciul a esuat! De la ora 21. 00, secretul.

Liviu Dragnea, despre inghetarea salariilor: Nu stie nimeni de la Guvern

Liviu Dragnea a comentat documentele aparute prin care Guvernul pune la cale inghetarea veniturilor bugetarilor in 2019 la nivelul lunii decembrie 2018. insa, liderul PSD spune ca nu e vorba de nicio.

Victor Ponta anunta cand va fi REVOCAT Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor: Va fi o batalie de mai lunga durata

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, dupa sedinta cu scandal de miercuri din Parlament, ca, probabil, pana in luna aprilie, Liviu Dragnea va fi schimbat de la conducerea Camerei Deputatilor, dar va fi.

Opozitia anunta ca Liviu Dragnea si Florin Iordache AU FOST REVOCATI de la conducerea Camerei Deputatilor (VIDEO)

Opozitia anunta ca Liviu Dragnea si Florin Iordache au fost revocati de la conducerea Camerei Deputatilor. Totul, dupa o sedinta cu scandal in care liberalii au cerut revocarea presedintelui acestui for,.

Circ in Parlament. Opozitia forteaza schimbarile lui Liviu Dragnea si Florin Iordache din functiile de la Camera Deputatilor

PSD si ALDE au pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, iar opozitia forteaza schimbarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si cea a vicepresedintelui Florin Iordache. PNL a.

LIVE Text PNL testeaza majoritatea PSD-ALDE: Propune revocarea lui Liviu Dragnea si a lui Florin Iordache. Deputatii PSD si ALDE, mobilizati / Ponta: Sa facem ca n 2012, cnd am votat revocarea Robertei Anastase

PNL a cerut la inceputul sedintei de plen din Camera Deputatilor introducerea pe ordinea de zi a proiectelor de revocare atat a lui Liviu Dragnea, din functia de presedinte, cat si a lui Florin Iordache, din cea de vicepresedinte. Sedinta de plen este in desfasurare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )