Libnet.ro
UNICEF

21:45

Noile amendamente vor avea consecinte negative

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noile amendamente vor avea consecinte negative

Federatia Patronala Petrol si Gaze FPPG) considera ca noile amendamente, propuse in cadrul sedintei comune din data de 2 octombrie 2018, a comisiilor raportoare pentru Legea privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore, vor avea consecinte negative pentru industria romaneasca de petrol si gaze, conform comunicatului remis de FPPG Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Federatia Patronala Petrol si Gaze: Noile amendamente aduse legii offshore vor descuraja investitiile din Marea Neagra

Noile amendamente la legea offshore propuse si adoptate marti de comisiile de specialitate din Camera Deputatilor vor avea consecinte negative pentru industria romaneasca de petrol si gaze si vor descuraja investitiile din Marea Neagra, avertizeaza Federatia Patronala Petrol si Gaze FPPG), intr-un comunicat.

Benzinariile vor avea simboluri noi la pompa peste 10 zile. Iata cum arata si ce inseamna fiecare

Benzinariile vor avea peste 10 zile, din 12 octombrie, simboluri noi afisate la pompele de carburanti, odata cu intrarea in vigoare a noii etichetari europeane a combustibilului.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea relatii secrete in aceasta toamna

Zodiile care vor decide sa aiba relatii secrete in aceasta toamna Leu Toata nostalgia toamnei te va face sa simti o nevoie mai mare de afectiune. Deoarece nu poti vorbi despre acest lucru.

Peste 100.000 de romani vor avea pensii mai mari de la 1 octombrie: despre ce grupe de munca este vorba

Aproximativ 100. 000 de pensionari care au lucrat in grupele I si II de munca, si care au iesit la pensie in perioada 1990 - 1 ianuarie 2011, vor beneficia, la nivel national, de recalcularea din oficiu a pensiilor si de o majorare a veniturilor in urma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )