Libnet.ro
UNICEF

12:30

PNL a atacat la CCR legea initiata de Liviu Dragnea si Serban Nicolae privind repatrierea rezervei de aur

B1 B1,
PNL a atacat la CCR legea initiata de Liviu Dragnea si Serban Nicolae privind repatrierea rezervei de aur

PNL a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la Legea referitoare la repatrierea rezervei de aur a Romaniei. in preambulul sesizarii, liberalii precizeaza, printre altele, ca proiectul de lege nu este. continuă pe B1

PNL a sesizat la CCR legea de modificare a Codului de procedura penala

PNL a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la legea pentru modificarea Codului de procedura penala, precum si pentru modificarea si completarea Legii privind organizarea judiciara. Liberalii argumenteaza ca legea incalca principiul bicameralismului din Constitutia Romaniei, Regulamentul de functionare a Camerei Deputatilor si ca nu au fost intocmite studiile de impact in legatura cu modificarile propuse pentru Codul de procedura penala. Printre prevederile sesizate sunt termenul de un an in care poate fi facut un denunt, precum si cea potrivit careia inregistrarea realizata de un martor intr-un loc neaccesibil publicului nu va putea constitui mijloc de proba.

PNL anunta ca va ataca la CCR legea privind repatrierea rezervei de aur

Deputatul PNL Pavel Popescu a anuntat, miercuri, ca liberalii vor sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu proiectul initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae, adoptat miercuri de Parlament, care prevede ca Banca Nationala a Romaniei sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate.

PNL a sesizat la CCR legile de modificare a Codului de procedura penala si a Codului Penal

PNL a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la legea pentru modificarea Codului de procedura penala, precum si pentru modificarea si completarea Legii privind organizarea judiciara. Liberalii argumenteaza ca legea de modificare a CPP incalca principiul bicameralismului din Constitutia Romaniei, Regulamentul de functionare a Camerei Deputatilor si ca nu au fost intocmite studiile de impact in legatura cu modificarile propuse pentru Codul de procedura penala. Printre prevederile sesizate sunt termenul de un an in care poate fi facut un denunt, precum si cea potrivit careia inregistrarea realizata de un martor intr-un loc neaccesibil publicului nu va putea constitui mijloc de proba. PNL a atacat, de asemenea, prevederea din legea de modificare a Codulului penal privind reducerea termenelor de prescriptie a pedepselor.

VIDEO Tanarul care l-a huiduit pe Liviu Dragnea la Suceava a filmat momentul in care a fost atacat de mai multi pesedisti

Stefan Petrenciuc, tanarul care acuza ca a fost batut de simpatizantii PSD la mitingul organizat de Liviu Dragnea la Suceava, a publicat pe profilul sau de Facebook momentul in care a fost atacat de mai multi participanti la intalnire dupa ce l-a huiduit pe liderul PSD.

Liviu Dragnea: Nu a fost facuta nicio modificare la Codurile penale. Nici macar o virgula deasupra deciziilor CCR

Presedintele Camerei Deputatiolor, Liviu Dragnea, a spus miercuri, in privinta proiectelor de modificare a Codului penal si a Condului de procedura penala, adoptate de Camera Deputatilor, ca nici macar o.

Rares Bogdan: Baronii PSD nu mai vor sa auda de Liviu Dragnea, a devenit un paria (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea a ajuns in situatia i.

Liviu Dragnea este singurul care il mai poate opri pe Liviu Dragnea

Desi n-au fost siguri de majoritatea parlamentara pentru o remaniere guvernamentala, iata ca ieri, odata cu votul pentru Codurile Penale, consensul a reaparut in Parlamentul Romaniei. Exact la fix pentru ca Liviu Dragnea sa mai darame o bucata din si asa fragilul edificiu al justitiei si, implicit, al democratiei.

Liviu Dragnea, despre dublul standard: La Bruxelles mi-au spus ca in Nurofenul din Romania are mai putina substanta activa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca in Romania Nurofenul are o calitate inferioara celui din alte tari. Referindu-se la tema dublului standard al produselor, Dragnea a declarat ca acesta este motivul.

Liviu Dragnea, despre dublul standard: La Bruxelles mi-au spus ca in Nurofenul din Romania este mai putina substanta activa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca in Romania Nurofenul are o calitate inferioara celui din alte tari. Referindu-se la tema dublului standard al produselor, Dragnea a declarat ca acesta este motivul.

Ce va face Liviu Dragnea de Paste. Este o premiera: Am reusit de data asta!

Liviu Dragnea va petrece sarbatorile pascale alaturi de familie De Sarbatori stau cu Irina, cu familia. Am reusit de data asta in toata sarbatoarea Pastelui - acum oricum sunt in post - dar in prima zi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )