Libnet.ro
UNICEF

11:15

PSD acuza: Iohannis blocheaza Romania!

Antena3 Antena3,
PSD acuza: Iohannis blocheaza Romania!

PSD sustine ca presedintele Klaus Iohannis blocheaza Romania prin amanarea unei decizii referitoare la remanierea guvernamentala, social-democratii anuntand ca vor utiliza toate mijloacele legale si. continuă pe Antena3

PSD, replica pentru Iohannis: Pur si simplu, blocheaza Romania. Vom utiliza toate mijloacele legale

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu va lua nicio decizie in privinta schimbarii ministrilor Dezvoltarii si Transporturilor, pana cand magistratii de la Curtea.

Criza politica fara precedent in Romania. Presedintele Iohannis blocheaza Guvernul. Ce va face Dragnea

Criza politica fara precedent in Romania. Presedintele Klaus Iohannis anunta de la Palatul Cotroceni ca nu va semna prea curand remanierile si noile propuneri de ministri in Guvern si ca rezolvare.

Guvernul sesizeaza Curtea Constitutionala pe motiv ca Iohannis blocheaza remanierea: Am vorbit cu presedintele. Ne vedem obligati sa facem acest lucru

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca vineri va sesiza Curtea Constitutionala in cazul refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a numi noii ministri. Ea a precizat ca a vorbit cu seful statului in privinta remanierii, iar acesta i-a spus ca o sa mai analizeze pana saptamana viitoare.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )