Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a anuntat noile masuri de relaxare a restrictiilor, incepand cu 15 iunie Ionel Danca: Vom lua si alte decizii in acest sens, in functie de evolutia epidemiei de coronavirus (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul a anuntat noile masuri de relaxare a restrictiilor, incepand cu 15 iunie Ionel Danca: Vom lua si alte decizii in acest sens, in functie de evolutia epidemiei de coronavirus (VIDEO)

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, a anuntat, vineri dimineata, masurile de relaxare a restrictiilor decise de Guvern in sedinta de joi seara. Printre acestea se numara redeschiderea mall-urilor, cu. continuă pe B1

Noile masuri de relaxare, anuntate de Orban: Se deschid mall-urile, afterschool-urile si casele de pariuri. Fara izolare la domiciliu la intoarcerea din anumite tari

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi noile masuri de relaxare valabile de la 15 iunie, printre care redeschiderea mall-urilor, afterschool-urilor, caselor de pariuri si a piscinelor exterioare. Romanii care se vor intoarce din anumite tari nu vor mai fi obligati sa intre in izolare la domiciliu. Vor fi permise grupuri de sase persoane, fata de trei, in prezent.

Guvernul a anuntat noi masuri de relaxare de la 15 iunie

Noi masuri de relaxare au fost decise de la 15 iunie. Ludovic Orban a anuntat acest lucru joi seara, dupa o sedinta de guvern. Printre acestea se numara redeschiderea Loteriei, a caselor de pariuri si jocuri de noroc, daca acestea prezinta un risc epidemiologic scazut, citeaza Digi24. ro.

Guvernul anunta noi masuri de relaxare. Nu scapam de carantina sau izolare la intrarea in tara VIDEO

Seful Cancelariei premierului Ionel Danca anunta noi masuri de relaxare valabile de la 15 iunie, referioare la calatorii, evenimentele private, reluarea activitatii mall-urilor.

Hotararea privind noile masuri de relaxare de la 15 iunie, publicata in Monitorul Oficial. Restrictiile care vor fi ridicate

Hotararea de Guvern cu masurile de relaxare care se vor aplica din 15 iunie a fost publicata, vineri seara, in Monitorul Oficial. Documentul modifica anexele 2 si 3 ale HG 394 2020 prin care a fost instituita starea de alerta.

Marea Britanie: Intens criticat, Boris Johnson dezvaluie o noua relaxare a restrictiilor Epidemiolog: Jumatate din decese puteau fi evitate

Boris Johnson a anuntat miercuri o relaxare suplimentara, laudand eforturile incredibile ale tarii sale de a combate coronavirusul, potrivit AFP. Dar anuntul sau a fost umbrit de declaratia in fata unei comisii parlamentare a epidemiologul Neil Ferguson care a declarat ca, prin stabilirea crantinei cu o saptamana mai devreme, si nu pe 23 martie, Regatul Unit ar fi redus cel putin jumatate din numarul final de morti .

Guvernul Orban prezinta noile masuri de relaxare si activitatile ce vor fi reluate din 15 iunie: Se redeschid gradinitele, mallurile, casele de pariuri, piscinele exterioare. Vor fi permise grupurile de 6 persoane (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, joi, in cadrul sedintei de la Palatul Victoria, noile masuri de relaxare si activitatile ce vor fi reluate din 15 iunie. Astfel, anunta prim-ministrul, odata cu noua etapa.

Viata romanilor incepe sa revina incetul cu incetul la normal. Ce aspecte trebuie sa avem in vedere dupa ridicarea restrictiilor din 15 iunie

Autoritatile au ridicat deja o parte din restrictiile impuse in contextul pandemieidecoronavirus, iar din data de 15 iunie vom avea parte de noi surprize, printre care redeschiderea mall-urilor si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )