Libnet.ro
UNICEF

15:45

Guvernul Orban prezinta noile masuri de relaxare si activitatile ce vor fi reluate din 15 iunie: Se redeschid gradinitele, mallurile, casele de pariuri, piscinele exterioare. Vor fi permise grupurile de 6 persoane (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul Orban prezinta noile masuri de relaxare si activitatile ce vor fi reluate din 15 iunie: Se redeschid gradinitele, mallurile, casele de pariuri, piscinele exterioare. Vor fi permise grupurile de 6 persoane (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, joi, in cadrul sedintei de la Palatul Victoria, noile masuri de relaxare si activitatile ce vor fi reluate din 15 iunie. Astfel, anunta prim-ministrul, odata cu noua etapa. continuă pe B1

Noile masuri de relaxare, anuntate de Orban: Se deschid mall-urile, afterschool-urile si casele de pariuri. Fara izolare la domiciliu la intoarcerea din anumite tari

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi noile masuri de relaxare valabile de la 15 iunie, printre care redeschiderea mall-urilor, afterschool-urilor, caselor de pariuri si a piscinelor exterioare. Romanii care se vor intoarce din anumite tari nu vor mai fi obligati sa intre in izolare la domiciliu. Vor fi permise grupuri de sase persoane, fata de trei, in prezent.

Premierul Ludovic Orban anunta noi masuri de relaxare: Cetatenii care se vor intoarce din anumite tari nu mai intra in izolare la domiciliu

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat, in aceasta seara, noi masuri de relaxare a restrictiilor impuse in contextul pandemiei de coronavirus.

Premierul Ludovic Orban anunta noi masuri de relaxare

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat in aceasta noi masuri de relaxare a restrictiilor impuse in contextul pandemiei de coronavirus.

PSD, lovitura de gratie pentru Guvernul Orban! Ce se intampla acum cu starea de alerta

Liderii PSD au decis astazi sa nu voteze prelungirea starii de alerta in forma propusa de Guvernul Orban. Mai mult, social-democratii intentioneaza sa modifice documentul in Parlament. Mai multe detalii despre ultima lovitura a Opozitiei, in continuare. PSD, lovitura de gratie pentru Guvern Nici apelul sefului statului, nici insistentele premierului, nu ii indupleca pe parlamentari .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2658 seconds )