Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului: Redeschiderea restaurantelor, posibila dupa 15 iunie Ce ar putea presupune urmatoarea relaxare de restrictii si cand va fi anuntata (VIDEO)

B1 B1,
Ionel Danca, seful Cancelariei premierului: Redeschiderea restaurantelor, posibila dupa 15 iunie Ce ar putea presupune urmatoarea relaxare de restrictii si cand va fi anuntata (VIDEO)

Guvernul Orban va face un anunt cu privire la posibilitatea de a prelungi starea de alerta in aceasta saptamana, a anuntat Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, luni seara, in direct pe B1 TV, cand a . continuă pe B1

Seful Cancelariei premierului, noi precizari despre cresterea pensiilor si a alocatiilor. Ionel Danca: PSD vrea sa bage Romania in faliment. Dupa ce au atacat Justitia, acum tintesc economia (VIDEO)

Guvernul Orban va creste pensiile de la 1 septembrie, dar va anunta cu ce procent abia dupa ce va realiza evaluarea pe primul semestru al anului 2020 cu privire la evolutia finantelor publice, situatia veniturilor.

Ionel Danca, atac la adresa primarului Capitalei: Patru ani degeaba cu Firea

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a acuzat-o duminica pe Gabriela Firea ca in patru ani de mandat nu si-a respectat promisiunea de a face revolutie in trafic. Declaratia vine in contextul in care duminica dimineata un troleibuz a ars ca o torta pe o importanta artera din Bucuresti.

PSD, atac la Danca: Mai bine continuati cu Orban turul prin carciumi!

Seful Cancelariei Premierului, Ionel Danca, a deranjat Partdul Social Democrat cu o postare, ironica.

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, surprins in Centrul Vechi al Capitalei: Ce spune seful Guvernului despre noile masuri de relaxare care ar urma sa fie adoptate din 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a fost suprins, sambata dupa-amiaza, in Centrul Vechi al Capitalei. Seful Guvernului era insotit de Ionel Danca, seful cancelariei prim-ministrului, si consilierul de stat Andi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )