Libnet.ro
UNICEF

20:17

Lista masurilor de relaxare aplicabile din 15 iunie, publicata in Monitorul Oficial

Adevărul Adevărul,
Lista masurilor de relaxare aplicabile din 15 iunie, publicata in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern cu masurile de relaxare care se vor aplica din 15 iunie a fost publicata, vineri seara, in Monitorul Oficial. Documentul modifica anexele 2 si 3 ale HG 394 2020 prin care a fost instituita starea de alerta. continuă pe Adevărul

Hotararea privind noile masuri de relaxare de la 15 iunie, publicata in Monitorul Oficial. Restrictiile care vor fi ridicate

Hotararea de Guvern cu masurile de relaxare care se vor aplica din 15 iunie a fost publicata, vineri seara, in Monitorul Oficial. Documentul modifica anexele 2 si 3 ale HG 394 2020 prin care a fost instituita starea de alerta.

Comisia Europeana recomanda ridicarea restrictiilor de calatorie din 15 iunie

Bruxellesul a recomandat azi ridicarea tuturor restrictiilor de calatorie in interiorul Uniunii Europene si a Spatiului Schengen din 15 iunie si redeschiderea granitelor externe ale UE pentru Balcanii de Vest din 1 iulie.

Reguli noi pentru salile de fitness. Cum se face, de fapt, accesul din 15 iunie

Din 15 iunie, accesul in salile de fitness va fi facut doar pe baza de rezervare, astfel ca fiecare persoana va avea alocata o suprafata de 7 metri patrati pentru desfasurarea activitatii sportive, a precizat pentru Digi 24 Ionut Stroe, ministrul Sportului. Care sunt noile reguli pentru salile de fitness Astfel, Ionut Stroe a explicat .

Redeschiderea Loteriei la relaxarea din 15 iunie, comentata de Radu Banciu: Evident ca iti mai trebuie trei luni de izolare, ca sa incepi si tu sa iti faci niste socoteli (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, redeschiderea Loteriei, care va fi posibila odata cu relaxarea de restrictii din 15 iunie. Redeschiderea Loteriei.

Reguli noi pentru salile de fitness din 15 iunie

Accesul in salile de fitness din 15 iunie va fi facut doar pe baza de rezervare, iar fiecare persoana va avea alocata o suprafata de 7 metri patrati pentru desfasurarea activitatii sportive, a declarat la Digi24, Ionut Stroe, ministrul sportului.

Ce reguli trebuie sa respecte romanii in salile de fitness, care se redeschid din 15 iunie

Accesul in salile de fitness, care vor fi redeschise din 15 iunie, va fi facut doar pe baza de rezervare, iar fiecare persoana va avea alocata o suprafata de 7 metri patrati pentru activitatea sportiva individuala, spune ministrul Sportului, Ionut Stroe.

Cazinourile si casele de pariuri se redeschid din 15 iunie

Ludovic Orban a anuntat in aceasta seara ca vor fi propuse noi masuri de relaxare incepand cu 15 iun.

Baneasa Shopping City se redeschide din 15 iunie

Incepand cu 15 iunie, centrul comercial Baneasa Shopping City isi asteapta clientii, aplicand masuri suplimentare de siguranta, pentru protejarea clientilor si pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus.

Viata romanilor incepe sa revina incetul cu incetul la normal. Ce aspecte trebuie sa avem in vedere dupa ridicarea restrictiilor din 15 iunie

Autoritatile au ridicat deja o parte din restrictiile impuse in contextul pandemieidecoronavirus, iar din data de 15 iunie vom avea parte de noi surprize, printre care redeschiderea mall-urilor si.

Patronatele din turism ameninta ca dau in judecata Guvernul pentru subminarea economiei nationale daca din 15 iunie nu se deschid restaurantele din hoteluri

Patronatele din turism vor da in judecata Guvernul pentru subminarea economiei nationale, daca restaurantele din hoteluri nu se deschid din 15 iunie, sustine Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )