Libnet.ro
UNICEF

10:45

MINISTRUL FINANTELOR: Cred ca 90% se vor deschide mall-urile din 15 iunie, daca nu se intampla altceva pana atunci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL FINANTELOR: Cred ca 90% se vor deschide mall-urile din 15 iunie, daca nu se intampla altceva pana atunci

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca din 15 iunie se vor putea deschide mall-urile, daca se confirma trendul descrescator al cazurilor de coronavirus, aceasta masura de relaxare fiind importanta pentru economie, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Ministrul Finantelor, Florin Citu: Daca nu se intampla altceva pana atunci, cred ca 90%, se vor deschide mall-urile din 15 iunie (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca exista sanse foarte mari ca mall-urile sa fie redeschise incepand din 15 iunie. Totul depinde insa, in continuare, de felul in care va evolua epidemia de.

Ministrul Finantelor spune ca nu sunt bani pentru dublarea alocatiilor anul acesta

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus ca din cauza crizei de COVID-19 nu va fi posibila dublarea alocatiilor pentru copii anul acesta.

Florin Citu, despre IMM Invest: Peste 3.000 de companii au luat finantare, speram in doua saptamani sa ajungem la 10.000 Ministrul Finantelor sustine ca a vazut deja un draft privind Fondul de Investitii (VIDEO)

Ministrul Finantelor a declarat joi, la debutul sedintei saptamanale de Guvern, ca programul IMM Invest merge tot mai bine, mai ales dupa ce a discutat cu sistemul financiar-bancar si dupa ce a eliminat o.

Ministrul Florin Citu: Cred ca 90 la suta se vor deschide mall-urile din 15 iunie

De la data de 15 iunie, exista o probabilitate de 90 la suta ca mall-urile din Romania sa fie redesc.

MINISTRUL EDUCATIEI: Elevii care vor participa la a doua etapa a Evaluarii Nationale nu sunt prejudiciati la admiterea la liceu

Ministrul Educatiei, Nonica Anisie, precizeaza ca elevii care vor participa la a doua etapa a Evaluarii Nationale nu vor fi prejudiciati in niciun fel in ceea ce priveste admiterea la liceu, informeaza Agerpres. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )