Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban, surprins la o terasa in Centrul Vechi: Raspund la invitatia unui bun amic. Ce spune despre masurile de relaxare

Adevărul Adevărul,
Orban, surprins la o terasa in Centrul Vechi: Raspund la invitatia unui bun amic. Ce spune despre masurile de relaxare

Premierul Ludovic Orban se afla sambata in Centrul Vechi al Capitalei, el explicand ca a raspuns invitatiei unui bun amic, care si-a redeschis terasa. in ceea ce priveste noi masuri de relaxare, premierul a reiterat faptul ca va avea loc o analiza, iar acestea vor fi anuntate cu cateva zile inaintea datei de 15 iunie. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, surprins in Centrul Vechi al Capitalei: Ce spune seful Guvernului despre noile masuri de relaxare care ar urma sa fie adoptate din 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a fost suprins, sambata dupa-amiaza, in Centrul Vechi al Capitalei. Seful Guvernului era insotit de Ionel Danca, seful cancelariei prim-ministrului, si consilierul de stat Andi.

Gabriela Firea, reactie dupa ce premierul Orban a baut bere la terasele din Centrul Vechi

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat, printr-o postare pe Facebook, dupa ce premierul Ludovic Orban a fost surprins, in aceasta seara, in timp ce bea bere la terasele din Centrul Vechi.

Premierul Ludovic Orban a iesit sa bea bere in Centrul Vechi

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a profitat de deschiderea teraselor si a iesit, sambata seara, sa bea bere in Centrul Vechi.

Firea: Ma bucur sincer, fara urma de ironie, ca premierul s-a simtit bine azi in Centrul vechi

Primarul Capitalei Gabriela Firea afirma, intr-o postare pe Facebook, ca se bucura sincer, fara urma de ironie, ca premierul Ludovic Orban s-a simtit bine sambata, in Centrul vechi, si ca, daca acesta se ducea acum 5 ani, cand primar general interimar era un coleg de-al sau de la PNL, ar fi constatat ca centrul vechi arata jalnic.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )