Libnet.ro
UNICEF

01:05

Redeschiderea restaurantelor ar putea fi amanata. Virgil Popescu, ministrul Economiei: Suntem ingrijorati de ceea ce se intampla

B1 B1,
Redeschiderea restaurantelor ar putea fi amanata. Virgil Popescu, ministrul Economiei: Suntem ingrijorati de ceea ce se intampla

In Romania se pune problema unei noi etape de relaxare: dupa deschiderea teraselor, se asteapta si deschiderea restaurantelor. Virgil Popescu, ministrul Economiei, a vorbit pe marginea acestui subiect marti. continuă pe B1

Virgil Popescu, despre redeschiderea restaurantelor: Cred ca e momentul sa ne linistim un pic si sa respectam regulile

Cresterea numarului de cazuri de coronavirus din ultima perioada ar fi motivul pentru care Guvernul ar putea sa nu adopte masura redeschiderii restaurantelor de la 1 iulie. La finalul acestei saptamani se va lua o decizie in acest sens.

Ministrul Economiei, despre redeschiderea restaurantelor la 1 iulie: Daca se mentin lucrurile asa, nu cred ca vom avea verde de la MS

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a declarat ca la finalul acestei saptamani se va lua decizia redeschiderii restaurantelor, insa acest lucru nu va fi posibil daca se mentin lucrurile astea, facand referire la numarul de cazuri noi de coronavirus.

Redeschiderea restaurantelor s-ar putea amana. Ministrul Economiei: Nu pot sa promit nimic

Restaurantele ar putea ramane inchise si dupa 1 iulie, daca numarul infectarilor zilnice cu noul coronavirus se mentine unul ridicat. O spune ministrul Economiei, Virgil Popescu, care precizeaza ca la finalul acestei saptamani se va lua o decizie.

Masurile de relaxare de la 1 iulie ar putea fi amanate. Anuntul ministrului Virgil Popescu

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a afirmat marti seara, referitor a deschiderea restaurantelor la 1 iulie, ca, daca cresterea numarului de cazuri se mentine, nu vom avea verde de la Ministerul Sanatatii si va trebui sa se mai astepte. Nu este imbucurator ce s-a intamplat saptamana trecuta, cazurile s-au inmultit, au trecut de 300, a afirmat ministrul, facand apel la romani sa respecte regulile pentru a avea o noua etapa de relaxare.

Virgil Popescu: Furnizorii de gaze sunt aroganti. Preturile trebuiau sa scada cu 10 - 15%. Situatia nu va ramane asa

Ministerul Economiei, Virgil Popescu, a adus miercuri o serie de acuzatii furnizorilor de gaze naturale care nu vor sa scada preturile de la 1 iulie, sugerand ca sunt aroganti si ca situatia nu va ramane asa.

Virgil Popescu a criticat din nou E.ON si ENGIE, din cauza ca refuza sa reduca preturile: Nu putem sa ramanem asa!

Ministrul Energiei Virgil Popescu a lansat miercuri noi critici la adresa marilor furnizori de gaze, ENGIE si E. ON, pe motiv ca nu vor sa reduca facturile catre consumatori, de la 1 iulie cand se liberalizeaza piata, in conditiile in care pretul la producatori este foarte scazut, anuntandu-se preturi mici chiar si in iarna. De cateva saptamani incoace, ministrul face constant declaratii dure la adresa acestor furnizori, insa acestia insista sa mentina preturile ridicate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )