Libnet.ro
UNICEF

18:45

Diplomati din Romania au blocat initiativa UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Diplomati din Romania au blocat initiativa UE

Diplomati din Romania, Ungaria si Cehia au blocat vineri o initiativa a Uniunii Europene, lansata de Franta si alte state membre UE, care critica relocarea ambasadei Statelor Unite la Ierusalim, potrivit presei israeliene. in replica, ministrul palestinian de Externea condamnat pozitia celor trei state, spunand ca actiunea lor va avea consecinte la toate nivelurile. continuă pe Ziarul Bursa

Inspectia Judiciara, ample controale la instantele din Romania. Ce s-a verificat. Anuntul EXPLOZIV al institutiei

Inspectia Judiciara a verificat timp de o luna toate instantele din Romania. Mai exact, au fost verificate toate curtile de apel din Romania privind stabilirea si/sau recuperarea prejudiciului.

Oi din Romania pe plajele din Egipt, dupa ce au fost aruncate peste bord in Marea Rosie

Mai multe oi din Romania au fost gasite pe plajele unei statiuni din Egipt. Acestea au fost aruncate peste bord dintr-un vas de transport care a plecat din Midia. Nu se stie acum in ce stare de sanatate au.

Avertismentul autoritatilor pentru posesorii de telefoane mobile din Romania

ANCOM doreste sa atraga atentia utilizatorilor de servicii de telefonie, internet sau televiziune din Romania ca retragerea dintr-un contract incheiat cu furnizorii de servicii de comunicatii electronice pe.

Cine este singurul cautator de aur autorizat din Romania

Singurul cautator de aur autorizat din Romania este o femeie de 52 de ani. Georgeta merge pe urmele pretiosului metal pe cateva parauri din Apuseni, din asa-numita zona a Patrulaterului.

Veste teribila pentru soferii din Romania. Cum ii afecteaza in mod direct retragerea SUA din acordul cu Iranul

Soferii din Romania vor avea de suferit dupa anuntul SUA privind retragerea din acordul nuclear cu Iranul. Petrolul a ajuns la 77,89 de dolari pe baril si este estimat sa ajung la 90-100 de dolari pe baril,.

Judecatorii din Romania, stupefiati de Tudorel Toader

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania se arata stupefiati de declaratiile ministrului justitiei Tudorel Toader, care a pus la indoiala profesionalismul specialistilor anticoruptie de pe langa Consiliul Europei. Acestia sunt, de.

Romania, Ungaria, Cehia, criticate de Ministerul palestinian

Ministerul palestinian de Externe a criticat sambata pozitia Romaniei, Ungariei si Cehiei, care au blocat o declaratie a Uniunii Europene de condamnare a deciziei SUA de a-si muta ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, relateaza agentia chineza de presa Xinhua.

Vodafone preia operatiunile LibertyGlobal din Romania, Germania, Ungaria si Cehia

Seful Deutsche Telekom sustine ca tranzactia va afecta concurenta Operatorul de cablu Liberty Global a ajuns la un acord definitiv privind vanzarea operatiunilor sale din Germania, Ungaria, Romania si Cehia catre grupul de telefonie Vodafone pentru aproximativ 18,4 miliarde de euro, informeaza Business Wire, conform Agerpres.

VIDEO O delegatie americana, din care face parte si Ivanka Trump, a sosit n Israel pentru deschiderea ambasadei SUA la Ierusalim / Romnia, Ungaria, Cehia si Austria - reprezentate la receptia organizata de MAE israelian

O delegatie americana, din care fac parte si Ivanka Trump si sotul sau Jared Kushner, a sosit in Israel, duminica, pentru a participa la deschiderea ambasadei SUA la Ierusalim. Au facut deplasarea in Israel si secretarul Trezoreriei, Steve Mnuchin, si adjunctul secretarului de Stat, John Sullivan, precum si alti oficiali. Romania va participa la ceremonia de inaugurare a ambasadei SUA la Ierusalim. Majoritatea diplomatilor europeni vor boicota evenimentul.

VIDEO O delegatie americana, din care face parte si Ivanka Trump, Israel pentru deschiderea ambasadei SUA la Ierusalim / Romnia, Ungaria, Cehia si Austria - reprezentate la receptia organizata de MAE israelian

O delegatie americana, din care fac parte si Ivanka Trump si sotul sau Jared Kushner, a sosit in Israel, duminica, pentru a participa la deschiderea ambasadei SUA la Ierusalim. Au facut deplasarea in Israel si secretarul Trezoreriei, Steve Mnuchin, si adjunctul secretarului de Stat, John Sullivan, precum si alti oficiali. Romania va participa la ceremonia de inaugurare a ambasadei SUA la Ierusalim. Majoritatea diplomatilor europeni vor boicota evenimentulMAE: La receptia organizata de Ministerul de Externe israelian va participa un reprezentant al Ambasadei Romaniei in Israel.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )