Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele, MAE si Comisia Europeana reactioneaza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele, MAE si Comisia Europeana reactioneaza

ACTUALIZARE 16:45 Comisia Europeana: Ambsadele tuturor statelor UE in Israel sunt la Tel Aviv Toate ambasadele statelor UE in Israel sunt la Tel Aviv, conform unei rezolutii a Organizatiei Natiunilor Unite, a subliniat, astazi, un purtator de cuvant al Comisiei Europene, dupa ce liderul Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca Guvernul a adoptat un memorandum privind mutarea Ambasadei Romaniei in Israel la Ierusalim. --------------- *ACTUALIZARE 14:10 MAE anunta lansarea unui proces de consultare cu privire la relocarea ambasadei de la Tel Aviv Ministerul Afacerilor Externe precizeaza, intr-un comunicat dat astazi publicitatii, ca a fost lansat un proces de analiza si evaluare privind relocarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. --------------- Presedintele Romaniei nu a fost informat sau consultat in prealabil in legatura cu mutarea Ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, anunta vineri Administratia Prezidentiala, care subliniaza ca aceasta decizie nu are la baza evaluari solide si cuprinzatoare si ca un astfel de demers nu se poate face decat in urma unei analize de profunzime, care sa ia in considerare toate consecintele si implicatiile politice externe ale acestuia. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana va mentine Sidex Galati deschis

Daca ArcelorMittal va decide sa vanda Sidex Galati, Comisia Europeana se va asigura ca noul cumparator nu va inchide combinatul si ca productia va continua, a declarat, astazi, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu.

Comisia Europeana a propus aderarea a inca doua state la Uniunea Europeana

Comisia Europeana a propus marti statelor membre ale Uniunii Europene deschiderea negocierilor de aderare a Albaniei si Macedoniei la blocul comunitar, a anuntat sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini,.

Comisia Europeana propune finalizarea unor acorduri comerciale majore cu Japonia si Singapore

Comisia Europeana a prezentat, astazi, Consiliului rezultatul negocierilor pentru Acordul de Parteneriat Economic cu Japonia, cel mai important parteneriat comercial bilateral negociat vreodata de Uniunea Europeana si acordurile comerciale si de investitii cu Singapore, acesta fiind primul pas spre semnarea si finalizarea acordurilor respective, informeaza News. ro.

Comisia Europeana sustine inceperea negocierilor privind aderarea Macedoniei si Albaniei la UE

Comisia Europeana a sustinut astazi inceperea discutiilor privind procesul de aderare al Albaniei si Macedoniei la Uniunea Europeana si a recomandat Consiliului European sa ia o decizie in acest sens, informeaza Politico.

Comisia Europeana, mesaj TRANSANT pentru Liviu Dragnea: Toate ambsadele statelor UE in Israel sunt la Tel Aviv

Scandalul dintre Guvernul Dancila si Klaus Iohannis pe tema mutarii Ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim a ajuns la Bruxelles. Comisia Europeana a avut, vineri, o prima reactie in acest.

Comisia Europeana instituie obligativitatea includerii datelor biometrice in cartile de identitate

Comisia Europeana instituie obligativitatea includerii datelor biometrice in cartile de identitate, masura fiind inclusa intr-un set de propuneri avand ca scop restrangerea spatiului de manevra al teroristilor si infractorilor, lipsindu-i de mijloacele necesare pentru planificarea, finantarea si savarsirea infractiunilor.

Comisia Europeana prevede includerea amprentelor digitale pe cartile de identitate

Comisia Europeana doreste sa impuna obligativitatea includerii datelor biometrice in cartile de identitate nationale ale tarilor care le elibereaza, cum ar fi amprentele digitale, o masura cuprinsa intr-un pachet de propuneri privind securitatea UE prezentate marti la Strasbourg, informeaza Le Soir.

Comisia Europeana propune deschiderea negocierilor de aderare cu Albania si Macedonia

Comisia Europeana a propus astazi statelor membre UE deschiderea negocierilor pentru aderarea Albaniei si Macedoniei, a anuntat sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini.

Comisia Europeana incepe vanatoarea companiilor care produc alimente pentru Est, la standarde mai proaste

Comisia Europeana CE) demareaza luna viitoare o campanie de testare a produselor de pe piata pentru a combate dublul standard de calitate pe care il aplica marile companii din industria alimentara si nu numai cand este vorba de produsele livrate catre diversele state membre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )