Libnet.ro
UNICEF

22:47

Mihai Fifor A DEMISIONAT din fruntea Ministerului Apararii, inainte de CEx-ul PSD (VIDEO)

B1 B1,
 Mihai Fifor A DEMISIONAT din fruntea Ministerului Apararii, inainte de CEx-ul PSD (VIDEO)

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, si-a depus demisia din fruntea Ministerului Apararii inainte de sedinta de Comitet Executiv al PSD. Demisia vine in contextul in care se vehicula ca urmeaza a fi remaniat si. continuă pe B1

ULTIMA ORA Ministrul Apararii Mihai Fifor a demisionat, chiar naintea sedintei PSD: Merg la partid pentru a ntari echipa

Vicepresedintele PSD Mihai Fifor si-a dat demisia de la Ministerul Apararii Nationale, informeaza digi 24. Gestul vine cu putin timp inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD in care se discuta remanierea guvernamentala.

Ministrul Apararii Mihai Fifor a demisionat, chiar naintea sedintei PSD: Merg la partid pentru a ntari echipa

Vicepresedintele PSD Mihai Fifor si-a dat demisia de la Ministerul Apararii Nationale, informeaza digi 24. Gestul vine cu putin timp inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD in care se discuta remanierea guvernamentala.

Ministrul Apararii Mihai Fifor demisioneaza din Guvern

Mihai Fifor a anuntat ca demisioneaza din Guvern. El va pleca de la Ministerul Apararii si se va canaliza pe organizarea din partid.

Gabriela Firea a demisionat din fruntea PSD Bucuresti: Daca Dragnea ar fi depus atata energie, cum a depus pentru a ma lichida pe mine din punct de vedere politic, probabil erau finalizate autostazile (VIDEO)

Gabriela Firea a anuntat luni, inainte de sedinta de Comitet Executiv al PSD, ca si-a inaintat de demisia din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti in semn de protest ca Liviu Dragnea blocheaza de.

Fifor demisioneaza din guvern, Firea, din fruntea partidului

Mihai Fifor a anuntat astazi ca si-a depus demisia din functia de ministru al Apararii, sustinand ca vrea sa intareasca echipa PSD pentru a pregati urmatoarele alegeri. Gabriela Firea a anuntat, de asemenea, ca si-a depus demisia din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti.

Decizii importante in PSD, luni. Firea demisioneaza de la sefia interimana a partidului, Fifor pleaca de la Ministerul Apararii

Luni, la PSD, se reuneste Comitetul Executiv, iar subiectul principal al discutiilor ar trebui sa fie remanierea, asteptata de mult timp. Pana in acest moment, atat Gabriela Firea cat si Mihai Fifor au anuntat ca au demisionat de la interimatul.

Radu Tudor, despre demisia lui Mihai Fifor: Este o mare dezamagire. Liviu Dragnea a fortat lucrurile in privinta lui

Jurnalistul Antena 3 Radu Tudor a marturisit ca demisia lui Mihai Fifor de la Ministerul Apararii Nationale este o mare dezamagire. Este o mare dezamagire pentru mine ce se intampla acum in legatura.

Mihai Fifor a primit o FUNCTIE IMPORTANTA iN PSD, dupa plecarea de la Aparare! Si Codrin Sefanescu a fost avansat in functie de Liviu Dragnea

Zi importanta in PSD. Liviu Dragnea decide soarta Guvernului PSD. Surse politice anunta plecarea mai multor ministrii din Cabinetul Dancila. Mihai Fifor si-a singur demisia, inainte de inceperea CEx. Nu.

Cine este Gabriel Les, propus pentru Ministerul Apararii Nationale, in locul lui Mihai Fifor

Gabriel Les, actualmente senator, este propunerea PSD pentru functia de ministru al Apararii. El a mai fost ministru al Apararii in perioada 5 ianuarie 2017 29 iunie 2017, in Cabinetul Mihai.

Gabriela Firea inlaturata de la PSD Ilfov, pentru ca l-a contestat pe Dragnea. Primarul Capitalei A DEMISIONAT din toate functiile partidului: Probabil ca am deranjat foarte tare! Eu raman aceeasi, cu sau fara functii

Gabriela Firea a decis sa renunte si la functia de vicepresedinte al PSD, dupa ce luni dimineata a anuntat ca isi da demisia din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti. Decizia primarului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2445 seconds )