Libnet.ro
UNICEF

20:32

ADEVARUL despre inlocuirea lui CARMEN DAN de la Interne! Un apropiat al lui DRAGNEA a dezvaluit TOT

B1 B1,
ADEVARUL despre inlocuirea lui CARMEN DAN de la Interne! Un apropiat al lui DRAGNEA a dezvaluit TOT

Gabriel Zetea, vicepresedintele PSD, sustine ca nu s-a discutat pana in acest moment in PSD despre nicio varianta de remaniere. Totodata, referitor la informatiile aparute in spatiul public conform carora. continuă pe B1

Carmen Dan: Sunt sute de persoane care au provocat violente la miting si despre care nu se vorbeste. Parchetul e interesat de conducerea Jandarmeriei si a MAI

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca Parchetul nu ii cheama la audieri pe cei care au comis violente in Piata Victoriei, desi au fost identificati de Politie 69 de agresori, iar probatoriile au fost depuse de MAI la Parchet, ea sustinand ca, de fapt, lovitura si interesul este pentru conducerea Jandarmeriei si a Ministerului de Interne. Ea a mai spus ca sunt sute de persoane care au provocat violente si despre care nu se vorbeste.

Carmen Dan, despre intentia de modificare a Legii adunarilor publice: Avem proteste bine organizate fara organizatori

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca va initia un proiect pentru actualizarea legii adunarilor publice, care este foarte veche si nu mai corespunde nevoilor si realitatii.

Carmen Dan: Nu trebuie sa intimidam o intreaga institutie pentru cateva actiuni individuale ale unor jandarmi

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune ca ar vrea sa constate o abordare echilibrata in anchetele privind violentele din 10 august, dar pana acum au fost anchetati doar jandarmii, ea sustinand ca are loc o intimidare a unei institutii, pentru ca toti sefii Jandarmeriei sunt chemati la Parchet si pusi in fata acelor protestatari agresivi prezenti acolo sa-i astepte.

Carmen Dan spune ca nu a fost citata la Parchetul General in dosarul violentelor din 10 august, dar crede ca va fi chemata: Eu voi fi bomboana de pe coliva

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca pana acum nu a primit citatie pentru audieri la Parchetul General in dosarul violentelor din 10 august, dar ca se asteapta sa fie chemata intr-o ultima instanta si sa fie bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort.

Carmen Dan ii raspunde lui Augustin Lazar de ce nu sunt declasificate documentele din 10 august

Carmen Dan a declarat vineri ca cererea procurorului general privind declasificarea documentelor din dosarul violentelor din 10 august e analizata de o comisie din cadrul MAI, care va decide cu privire la declasificarea partiala a datelor. Carmen Dan a subliniat ca nu sunt documente clasificate de ministru, sau documente pentru care ministrul poate dispune declasificarea,.

Carmen Dan, despre dosarul protestului din 10 august: Eu voi fi bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort

Ministrul de interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri, ca nu a fost deocamdata citata in dosarul privind protestul din 10 august, dar se asteapta ca acest lucru sa se intample. Pana acum nu am primit citatie, nu am primit invitatie, dar cred ca in aceeasi strategie asta se va intampla intr-o ultima instanta si eu voi fi bomboana de pe coliva sau cireasa de pe tort, a spus Carmen Dan, la Antena 3.

Carmen Dan, despre violentele din 10 august: Trebuie sa vedem cine sunt adevaratii agresori

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan,ofera miercuri la Antena 3cele mai asteptate raspunsuri la acuzatiile procurorilor. Imagini cu batai sau cu interventii in forta ale fortelor de.

Ministrul Carmen Dan, dezvaluire-soc: Pentru 69 de agresori identificati am depus probatoriu la Parchetul Civil. Niciunul nu a fost anchetat

Carmen Dan,ministrul de Interne,a vorbit miercuri la Sinteza zilei despre violentele din timpul protestului din 10 august, oferind informatii in premiera. Exista un dosar important la.

CARMEN DAN, nou ATAC la adresa PROCURORILOR care ancheteaza VIOLENTA JANDARMILOR de la protestul din 10 august: Nu mai cred in COINCIDENTE

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata, ca Parchetul General nu gestioneaza in mod echilibrat ancheta protestului din 10 august, in conditiile in care procurorii se axeaza doar pe interventia br.

Mesajul ministrului Carmen Dan pentru studentii Academiei de Politie: MAI este tinta unor atacuri repetate

Ministrul de Interne le-a transmis studentilor din anul I de la Academia de Politie din Bucuresti, la ceremonia de depunere a juramantului militar, ca MAI este tinta unor atacuri repetate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )