Libnet.ro
UNICEF

06:45

Klaus Iohannis, despre remanierea ministrilor: Nu mai fac nimic in aceasta speta pana cand CCR nu se va pronunta. Romania nu are prim-ministru. Dancila nu intelege cum functioneaza statul(VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre remanierea ministrilor: Nu mai fac nimic in aceasta speta pana cand CCR nu se va pronunta. Romania nu are prim-ministru. Dancila nu intelege cum functioneaza statul(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu va lua nicio decizie in privinta remanierii Guvernului pana cand nu se va pronunta in acest caz Curtea Constitutionala. Declaratia sefului statului vine. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre propunerile de ministri: inlocuim oameni slabi cu oameni slabi. Eu nu sunt de acord sa se continue in acest circ. PSD sub Dragnea nu face performanta guvernamentala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in declaratiile facute dupa lansarea programului Romania Educata ca nu a finalizat analiza privind propunerile PSD pentru posturile de ministii ai Dezvoltarii si.

DANCILA, DESPRE NOMINALIZAREA MINISTRILOR: Iohannis trebuie sa actioneze ca un mediator

Premierul Viorica Dancila a declarat, ieri, ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa actioneze ca un mediator, dar daca nu va face cat mai rapid nominalizarile pentru portofoliile Ministerului Dezvoltarii Regionale si Ministerului Transporturilor, va fi sesizata Curtea Constitutionala.

Guvernul sesizeaza Curtea Constitutionala pe motiv ca Iohannis blocheaza remanierea: Am vorbit cu presedintele. Ne vedem obligati sa facem acest lucru

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca vineri va sesiza Curtea Constitutionala in cazul refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a numi noii ministri. Ea a precizat ca a vorbit cu seful statului in privinta remanierii, iar acesta i-a spus ca o sa mai analizeze pana saptamana viitoare.

Iordache: Klaus Iohannis isi depaseste rolul constitutional in cazul remanierilor ministrilor

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache PSD) considera ca presedintele Klaus Iohannis isi depaseste rolul constitutional in cazul remanierilor de la Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor si demonstreaza ca este intr-o.

Klaus Iohannis: PSD incearca sa isi impuna vionta prin politica pumnului in gura. Este INACCEPTABIL (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a criticat vineri pe social-democrati pe care i-a acuzat ca guverneaza prost, nu mai sunt capabili sa negocieze politic si nu fac decat sa-si impuna vointa prin politic apumnului.

Klaus Iohannis: PSD incearca sa isi impuna vointa prin politica pumnului in gura. Este INACCEPTABIL (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a criticat vineri pe social-democrati pe care i-a acuzat ca guverneaza prost, nu mai sunt capabili sa negocieze politic si nu fac decat sa-si impuna vointa prin politic apumnului.

Klaus Iohannis: Este o guvernare slaba. Intram intr-un circ al remanierii

Klaus Iohannis a avut o prima reactie despre ceea ce s-a intamplat in Parlament. Seful statului a raspuns atacului lui Liviu Dragnea si spune ca nu a avut timp sa se ocupe. N-am avut timp de asa ceva,.

UPDATE Olguta Vasilescu acuza statul paralel ca vrea sa lase PSD fara candidat viabil n campania electorala: Un deputat PNL a venit la Iordache sa i-l dea la telefon pe Klaus Iohannis / Ce spune liberalul

Lia Olguta Vasilescu a acuzat miercuri ca un deputat PNL a venit la Florin Iordache pentru a i-l da la telefon pe Klaus Iohannis si a vorbit despre o incercare in forta de a-l schimba pe Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor, in coordonare cu alte forte, printre care DNA. UPDATE Deputatul liberal Nicolae Neagu a negat aceasta acuzatie: Nu am telefonul domnului presedinte, nu am discutat si nu am fost sunat de la Cotroceni.

Iohannis, despre remanieri: Solutia este la PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri seara, ca inca nu a finalizat analiza privind remanierile.

Iohannis, despre ideea de a-i obliga pe medicii rezidenti sa ramana in tara: O solutie deloc chibzuita. Nu in acest mod ne tinem medicii acasa

Presedintele Klaus Iohannis considera ca ideea de a-i obliga pe medicii rezidenti sa ramana in tara un anumit numar de ani este o solutie deloc chibzuita. Nu in acest mod ne tinem medicii acasa, sustine seful statului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )