Libnet.ro
UNICEF

10:45

Liviu Dragnea, despre remanierea ministrului Justitiei: Am vorbit cu domnul Tariceanu

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre remanierea ministrului Justitiei: Am vorbit cu domnul Tariceanu

Liviu Dragnea a vorbit, joi,posibila remaniere aministruluiJustitiei. Precizarea a fost facuta dupa ce liderul ALDE a spus ca este foarte multumit de Tudorel Toader. De ce a. continuă pe Antena3

Tariceanu sustine ca nu a discutat cu Dragnea despre schimbarea ministrului Justitiei: Tudorel Toader este pe un post care apartine PSD, deci chestiunea este clara

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, neaga faptul ca ar fi discutat cu ldierul PSD, Liviu Dragnea, despre remanierea ministrului Justitiei, si spune ca Tudorel Toader detine un.

O noua LOVITURA la adresa lui Dragnea. Tariceanu NU e de acord cu remanierea ministrului Justitiei: Tudorel Toader a pus lucrurile la punct!

Noi tensiuni in cadrul coalitiei de guvernare. Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a lasat sa se inteleaga ca se opune remanierii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, aratand ca acesta este unul.

Dragnea, despre remanierea Guvernului: Da, sunt nemultumit de anumiti ministri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reiterat faptul ca este nemultumit de unii ministri, insa a refuzat sa dea nume, precizand ca rezultatul evaluarii va fi prezentat dupa referendumul din octombrie privind.

Liviu Dragnea, despre incidentul fiului sau: A fost agresat de mai multe ori si a decis sa depuna plangere

Liviu Dragnea a vorbit luni si despre incidentul in care a fost implicat fiul sau, Valentin Dragnea. Liderul PSD a declarat ca nu are foarte multe detalii despre ceea ce s-a intamplat. Nu pot sa va dau.

Liviu Dragnea, despre o posibila ancheta privind finantarea rezist: Parchetul General e ocupat sa intimideze Jandarmeria

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a atacat luni pe procurorii Parchetului General, declarand ca acestia, in loc sa se autosesizeze despre o posibila finantare externa a miscarii rezist, sunt ocupati cu intimidarea Jandarmeriei.

Liviu Dragnea, despre schimbarea sa de la conducerea Camerei Deputatilor: Nu am emotii. Ce spune seful PSD despre inlocuirea unor sefi de filiale(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu nicio temere cu privire la faptul ca PNL a anuntat ca ia in calcul schimbarea sa de la conducerea Camerei Deputatilor. intrebat daca are emotii din cauza.

Liviu Dragnea, despre cererea DNA de redeschidere a unui dosar: E vreo surpriza? Sa mai caute prin arhiva

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca nu este o surprizafaptul ca DNA a cerut redeschiderea unui dosar care il vizeaza. Dar ce asta este vreo surpriza? Eu zic sa.

Liviu Dragnea, despre Legea gazelor off-shore: Nu se modifica NIMIC! (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a venit, luni, cu precizari privind amendarea Legii gazelor off-shore in Senat. El a afirmat ca problema se pune daca investitiile se deduc intr-o.

Liviu Dragnea, despre faptul ca Niculae Badalau a primit o functie in grupul de lucru care va monitoriza activitatea liderilor PSD: Am discutat cu el si... (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat ca in sedinta de luni a Biroului Permanent National al PSD s-a luat decizia constituirii unui grup de lucru pentru gestionarea resursei umane din PSD si pentru verificarea indeplinirii.

Codrin Stefanescu TUNA si FULGERA dupa ce refuzul ALDE de remaniere a ministrului Justitiei: Domnul Tudorel Toader este pe postul PSD de ministru. Nici daca era Monica Macovei nu facea asa ceva!

Secretarului executiv al PSD, Codrin Stefanescu, pare infuriat la culme de refuzul partenerilor de guvernare - ALDE - cu privire la remanierea ministrului Justitiei. El le reaminteste celor de la ALDE ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )