Libnet.ro
UNICEF

16:00

Supravietuitorii PSD. Cine sunt cei trei ministri care au rezistat schimbarilor de guvern din ultimii ani

Adevărul Adevărul,
Supravietuitorii PSD. Cine sunt cei trei ministri care au rezistat schimbarilor de guvern din ultimii ani

PSD a schimbat zeci de ministri in ultimii doi ani, reusind sa ajunga la al treilea guvern. Doar trei ministri au rezistat inca de la inceputul Cabinetului Grindeanu pana la ultima remaniere facuta de Viorica Dancila, unul dintre demnitari fiind Carmen Dan, o persoana apropiata de Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Bilantul debandadei PSD: Dragnea a schimbat trei ministri pe luna. Cine sunt cei patru supravietuitori care au trecut prin toate guvernele

Din ianuarie 2017, liderul PSD Liviu Dragnea a schimbat doi premieri si 65 de ministri, iar numaratoare nu se opeste aici, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat propunerile PSD pentru Transporturi si Dezvoltare Regionala. Doar patru ministri au supravietuit tuturor schimbarilor.

Cine sunt cei 10 noi ministri. Cum arata Guvernul Dancila 2

Tabloul remanierii PSD: 10 noi ministri, jumatate dintre ei la portofolii-cheie: Educatie, Economie, Armata, Transporturi, Munca si Dezvoltare. Liviu Dragnea i-a eliminat din Guvern pe Paul Stanescu si pe Mihai Fifor, cei care i-au cerut demisia. in schimb, a fost promovat Niculae Badalau la Ministerul Economiei, cel care a semnat initial scrisoarea pucistilor, apoi s-a razgandit. Olguta Vasilescu a trecut la Transporturi.

Cine sunt politistii care l-au prins pe barbatul care a agresat o tanara in scara blocului

Ministerul Afacerilor Interne a publicat o fotografie cu cei trei politisti care l-au prins pe barbatul care a agresat o tanara in scara unui bloc din Alba Iulia. Ei sunt Daniel, Madalin si Marcel.

Lovitura pentru PSD. Iohannis nu ii accepta pe cei doi ministri: E mai degraba un carusel decat o guvernare. Nu accept o a doua remaniere intr-o saptamana

Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va accepta a doua remaniere guvernamentala propusa de PSD intr-o saptamana, explicand ca nu va semna numirile celor doi noi ministri propusi de social-democrati: Lia Olguta Vasilescu si Marian Draghici. Seful statului a mai spus ca va lasa PSD sa si guverneze ceva, avertizand totodata ca pana pe 1 Decembrie nu va mai lua nicio decizie referitoare la Executiv.

Cei doi tineri care au batut cu salbaticie un barbat ntr-un pasaj din Brasov n primavara acestui an au fost condamnati la 6, respectiv 5 ani de nchisoare

Cei doi tineri care, in martie, au batut cu bestialitate un barbat de 66 de ani, intr-un pasaj din centrul Brasovului, au fost condamnati la 6 ani, respectiv la 5 ani de inchisoare, anunta Mediafax. Sentinta Tribunalului Brasov nu este insa definitiva. in plus, cei doi trebuie sa plateasca Spitalului Judetean Brasov suma de 10. 584 lei, cu titlu de prestatii medicale acordate victimei si 5. 000 de euro victimei, drept daune morale.

Dovada. Cine sunt cei 24 de lideri PSD care au semnat scrisoarea anti-Dragnea. Sase au fost executati, doi au fost promovati. Fifor, printre pucisti

24 de lideri ai PSD au semnat pentru demiterea lui Liviu Dragnea in urma cu doua luni. O parte dintre acestia au fost executati: Gabriela Firea, Paul Stanescu, Victor Negrescu, Adrian Tutuianu, Marian Neacsu si Mihai Fifor.

Azi se decide in PSD cine pleaca din Guvern. Fifor si-a dat deja demisia de la Ministerul Apararii

Luni, la PSD, se reuneste Comitetul Executiv, iar subiectul principal al discutiilor ar trebui sa fie remanierea, asteptata de mult timp. Pana in acest moment, atat Gabriela Firea cat si Mihai Fifor au anuntat ca demisioneaza de la interimatul.

Saracii romni sunt cei mai saraci dintre saracii Europei (raport Monitorul Social)

Cei 10% cei mai saraci romani castiga sub 974 de euro pe an. Sau, altfel formulat, peste 1,5 milioane de romani traiesc cu mai putin de 3 euro pe zi, se arata intr-un raport publicat de Monitorul Social. Saraci exista peste tot, dar saracii nostri sunt sensibil mai saraci decat cei din celelalte tari: veniturile celor 10% cei mai saraci romani sunt de 10 ori mai mici decat ale celor 10% cei mai saraci europeni, arata documentul.

Saracii romani sunt cei mai saraci saraci din Europa (FOTO)

Cei 10% cei mai saraci romani castiga de 10 mai putin decat cei 10% cei mai saraci europeni, arata o statistica realizata de Monitorul Social. Acesti romani obtin pentru munca lor sub 974 de euro pe an.

HOROSCOP. Top trei zodii care se imbolnavesc des. Afla si de ce!

Astrologia medicala pune in topul zodiilor care se imbolnavesc des Racul. Este o zodie fragila, cu multe puncte vulnerabile. Zodia Rac, in topul zodiilor bolnavicioase Stomacul,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )