Libnet.ro
UNICEF

23:16

Tudorel Toader, despre REMANIERE: N-am discutat cu Dragnea. Mi-e incomod sa deschid subiectul

B1 B1,
Tudorel Toader, despre REMANIERE: N-am discutat cu Dragnea. Mi-e incomod sa deschid subiectul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, ca nu a descutat cu Liviu Dragnea despre remaniera sa din Guvern. in ultimele zile s-a vehiculat de mai multe ori remanierea lui Toader. intr-o declaratie. continuă pe B1

Tudorel Toader, despre remaniere sa din Guvern: Nu am vorbit cu Dragnea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, la Suceava, ca nu este nefireasca intalnirea pe care a avut-o cu Liviu Dragnea, care este presedintele unui partid din alianta care sustine guvernul,.

Toader: Nu am discutat cu Dragnea despre remaniere. Mi-ar fi incomod sa deschid eu subiectul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, la Suceava, ca nu a discutat la intalnirea cu Liviu Dragnea despre remanierea sa din Cabinet, pentru ca i-ar fi fost incomod sa deschida subiectul si nu ar fi fost adecvat.

Tariceanu sustine ca nu a discutat cu Dragnea despre schimbarea ministrului Justitiei: Tudorel Toader este pe un post care apartine PSD, deci chestiunea este clara

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, neaga faptul ca ar fi discutat cu ldierul PSD, Liviu Dragnea, despre remanierea ministrului Justitiei, si spune ca Tudorel Toader detine un.

Dragnea in razboi cu Tudorel Toader: cum se forteaza legea amnistiei si gratierii

Dragnea a fost condamnat cu executare la 3 ani si sase luni de inchisoare, iar singura sa solutie pentru a scapa de pedeapsa este legea amnistiei si gratierii. Din acest motiv, liderul PSD se afla in conflict deschis cu Tudorel Toader. Dintr-un instinct macabru de conservare, Dragnea ar face orice sa nu ajunga dupa gratii.

Cresc tensiunile in coalitie. Dragnea si Tariceanu se cearta pe tema schimbarii lui Tudorel Toader. Seful PSD: Decizia e la CEx!

Cresc tensiunile in coalitia de guvernare in contextul viitoarei remanieri guvernamentale. Liviu Dragnea e decis sa-l schimbe pe Tudorel Toader, ALDE nici nu vrea sa auda de asta. Dragnea insista ca Toader.

inlocuirea lui Tudorel Toader cu Eugen Nicolicea reprezinta declansarea unui razboi nuclear intre Dragnea si Justitie

Dupa ce a incercat sa ne demonstreze ca suntem la 1 ianuarie, nu in septembrie, si se aplica Legea 304/2004 modificata in 2018, Dragnea trece la atacul generalizat asupra justitiei, cu singura arma nucleara care-i sta la indemana: OUG-urile emise de guvern. Tudorel Toader nu vrea sa-si asume o OUG privind amnistia si gratierea, si-si va pierde postul la remanierea de la inceputul lui octombrie.

Tudorel Toader, covocat in sedinta de Liviu Dragnea in mijlocul controverselor privind remanierea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader s-a intalnit joi seara cu liderul PSD Liviu Dragnea in biroul acestuia in pline controverse legate de remanierea guvernului, informeaza Stiripesurse. ro. La discutii ar fi.

Tudorel Toader, covocat in sedinta de Liviu Dragnea in mijlocul controverselor privind remanierea: Cine s-a mai aflat in biroul liderului PSD

UPDATE: Si premierul Viorica Dancila s-ar fi aflat joi seara la discutia din biroul lui Liviu Dragnea, potrivit HotNews. ro. Ministrul Justitiei Tudorel Toader s-a intalnit joi seara cu liderul PSD Liviu.

Culise. Dragnea cere alta ordonanta de urgenta ca sa-si schimbe completul de judecata ostil. Tariceanu si Tudorel Toader se opun. Care e solutia salvatoare

Liderul PSD pune presiune pe Tudorel Toader sa modifice prin ordonanta de urgenta una dintre legile Justitiei, cu speranta ca va nimeri la un complet de judecata mai favorabil, sustin surse politice pentru Adevarul. Pe scurt, Dragnea vrea o ordonanta de urgenta pentru propria urgenta penala. Si Parlamentul s-a activat in favoarea lui Dragnea. Iata cum se impart judecatorii care vor decide soarta liderului PSD.

S-a dat de gol. Dragnea a recunoscut ca se foloseste de Tudorel Toader pentru a interveni in Justitie

Liviu Dragnea a declarat ca a vorbit cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa faca demersuri in legatura cu desemnarea completelor de 5 judecatori de la Curtea Suprema. I-am transmis domnului ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )