Libnet.ro
UNICEF

11:16

Dancila sustine ca remanierea lui Carmen Dan e o decizie menita sa faca dreptate

B1 B1,
Dancila sustine ca remanierea lui Carmen Dan e o decizie menita sa faca dreptate

Premierul Viorica Dancila a precizat, intr-o postare pe Facebook, faptul ca ea i-a cerut demisia lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne si aceasta este o decizie corecta, menita sa faca dreptate si sa. continuă pe B1

Dancila insista, pe Facebook, ca remanierea lui Carmen Dan e o decizie menita sa faca dreptate. Ce raspundea premierul, cu cateva minute inainte, la o intrebare referitoare la 10 august

La scurt timp dupa ce a anuntat oficial remanierea lui Carmen Dan, Viorica Dancila a scris pe Facebook ca ea i-a cerut demisia ministrului de Interne, aceasta fiind o decizie corecta, menita sa faca dreptate si sa restabileasca increderea oamenilor in guvern.

Codrin Stefanescu, critici dure la adresa premierului Dancila pentru remanierea lui Carmen Dan

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu critica remanierea discutata luni de conducerea PSD, afirmand ca ministrii performanti de ieri devin remaniatii aruncati pe scarile partidului de azi, iar.

Reactia Vioricai Dancila, dupa demisia lui Carmen Dan: Este dezinformata. Membrii PSD nu au invatat nimic!

Prima reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la sefia ministrului de Interne a venit chiar de la premierul Viorica Dancila. Sefa Guvernului a parut deranjata de faptul ca un astfel de anunt s-a facut inainte de o discutie prealabila si inainte de discutiile din sedinta CEx referitoare la o remaniere mai ampla. La cateva .

Codrin Stefanescu o critica pe Dancila pentru remanierea lui Carmen Dan: Te-a atins vreodata Dragnea? Atunci, pa!

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu critica remanierea discutata luni de conducerea PSD, afirmand ca ministrii performanti de ieri devin remaniatii aruncati pe scarile partidului de azi, iar criteriul este relatia cu fostul lider al partidului Liviu Dragnea.

Dancila explica de ce a demis-o pe Carmen Dan: Nu am facut-o pentru ca asa vrea Iohannis. Nu-mi dicteaza strada

La finalul Comitetului Executiv al PSD, presedintele partidului, Viorica Dancila, a anuntat ca ministrul de Interne Carmen Dan si ministrul de Externe Teodor Melescanu urmeaza sa fie inlocuiti. in privinta lui Carmen Dan premierul a motivat decizia explicand ca Guvernul are nevoie de o mai mare credibilitate.

Firea aplauda remanierea lui Carmen Dan: Orice demers este binevenit atunci cand vine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat dupa demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen, Dan, amintind ca a solicitat demisia acesteia in urma cu aproape un an dupa evenimentele din 10 august si spunand ca orice demers este binevenit atunci cand vine.

Viorica Dancila, motivul pentru care i-a cerut demisia lui Carmen Dan: E o decizie corecta, menita sa faca dreptate

Viorica Dancila a explicat ca i-a cerut demisia ministrului de Interne casa faca dreptate. I-am cerut astazi demisia doamnei Carmen Dan, Ministrul Afacerilor Interne. Este o decizie.

RALUCA TURCAN: Carmen Dan a intarziat 339 de zile

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, sustine ca ministru Carmen Dan trebuie sa demisioneze dupa 10 august 2018, nu dupa ce a fost anuntata de colegii din PSD ca va fi schimbata din functie. Carmen Dan a intarziat 339 de zile, a scris Turcn pe Facebook.

Mircea Badea, reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la ministerul de Interne: Dancila a facut ce i-a zis Iohannis, chiar daca nu a vrut

Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru de Interne. Decizia de a-si da demisia din fruntea Ministerului de Interne a venit dupa ce, pe surse, s-a anuntat remanierea sa in urma sedintei de.

Carmen Dan a demisionat din fruntea Ministerului de Interne pentru a nu fi remaniata de premier: Este o decizie politica pe care o respect (VIDEO)

Carmen Dan a anuntat la inceputul Comitetului Executiv al PSD ca a demisionat din fruntea Ministerului de Interne. Decizia ministrului vine in conditiile in care pe surse politice se dadea ca sigura remanierea ei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2606 seconds )