Libnet.ro
UNICEF

19:30

Marcel Ciolacu saluta remanierea din PSD: Este un semnal extrem de puternic

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu saluta remanierea din PSD: Este un semnal extrem de puternic

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a comentat luni remanierea din PSD, despre care spune ca este binevenita. Acesta a mai precizat ca viitorii ministri trebuie sa respecte directia partidului si a pledat pentru intinerirea partidului. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu sustine REMANIEREA: Asa incepe o reforma sanatoasa in interior

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, inainte de CEx-ul PSD, ca remanierea anuntata de premierul Viorica Dancila arata o miscare pozitiva si o reforma sanatoasa in.

Marcel Ciolacu: O remaniere a Guvernului in acest moment este binevenita

Liderul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat ca o remaniere a Guvernului este binevenit in momentul de fata. O remaniere a Guvernului in acest moment este binevenita. Cred ca viitorii.

Cine sunt oamenii din PSD propusi sa preia portofoliile ramase vacante dupa remaniere. Viorica Dancila a anuntat lista

Viorica Dancila a anuntat mai multe decizii luate in cadrul sedintei CEx a PSD de luni, 15 iulie. Printre ele se numara si concluziile remanierii dorite de premierul Dancila si rezultate in urma unei evaluari pe cateva ministere. Primii care pleaca din Guvernul Dancila sunt Carmen Dan de la sefia Ministerului de Interne si .

Cum s-au certat Gabriela Firea si Viorica Dancila. Stenogramele arata adevarata situatie din PSD

Au fost discutii aprinse, luni, in sedinta CEx al PSD. Gabriela Firea si Viorica Dancila s-au certat cand s-a adus in discutie subiectul legat de candidatul la alegerile prezidentiale din acest an. Primarul general al Capitalei a cerut ca partidul sa ia o decizie cu privire la candidat, iar premeirul Romaniei a reactionat imediat. Cum .

Marian Vanghelie, surprins de paparazzi la o cina de taina cu un greu din PSD - VIDEO

Exclus din PSD cu mare scandal, Marian Vanghelie pare inca legat de fostii colegi, iar recent a participat la o cina de taina alaturi de un lider marcant al partidului. Fostul edil al Sectorului 5 a fost.

Cluj: Senatorul Vasile Ilea a demisionat din PSD

Senatorul Vasile Ilea a demisionat, ieri, din PSD, iar presedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, i-a solicitat acestuia sa demisioneze si din Parlament.

Platforma informatica din sanatate este nefunctionala de 15 zile, anunta medicii de familie

Platforma informatica din sanatate este nefunctionala pentru a 15-a zi consecutiv, au anuntat luni medicii de familie. Suntem in a 15-a zi de cand nu functioneaza Platforma informatica de asigurari de sanatate PIAS) si a 10-a de cand CNAS a binevoit sa recunoasca acest lucru. Nu s-a reparat inca, este semnalul de alarma tras, luni, de Sandra Alexiu, medic de familie si presedintele Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov.

Un colorant facut din gandaci este folosit in parizer, suc si alte alimente. Ce denumire are pe eticheta

Atentie! Etichetele nu specifica ce contin, de fapt, unele produse. Niciunde nu e vorba de un produs care sa contina resturi de insecte. Cu toate astea, un colorant facut din gandaci se afla in sucuri, cosmetice si alimente. Alimente care contin un colorant facut din gandaci Pe niciuna din ectichetele vreunui produs vizat nu scrie .

FOTO Rusia: Cea mai neobisnuita plaja din lume este un ghetar. La soare, la 32 de grade, in cel mai mare oras construit pe permafrost

Temperatura a urcat duminica pana la 32 de grade in Iakutsk, unul dintre cele mai reci orase din lume si cel mai mare oras construit pe permafrost, motiv pentru care siberienii s-au racorit direct pe gheata, relateaza Siberian Times.

Romania, in LACRIMI! Din pacate, este vorba despre Nea POPA, din serialul LA BLOC. Ce pierdere IMENSA

Actorul Tudorel Filimon traieste o mare drama! Acesta risca sa ramana fara casa din cauza unei executari silite. Drama artistului a inceput dupa ce a facut un imprumut de 165. 000 lei pe care trebuia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )