Libnet.ro
UNICEF

20:17

Niculae Badalau: Paul Stanescu nu ar trebui sa plece. Eu un tip care are principii. Eu nu am negociat nimic privind intrarea n guvern

Hotnews Hotnews,
 Niculae Badalau: Paul Stanescu nu ar trebui sa plece. Eu un tip care are principii. Eu nu am negociat nimic privind intrarea n guvern

Social-democratul Niculae Badalau a declarat, marti, ca nu si-a negociat nicio functie in guvern si ca ramane ca remanierea guvernamentala sa fie decisa la partid. El a mai spus ca vicepremierul Paul Stanescu nu trebuie sa plece pentru ca este un tip cu principii, adaugand ca seria excluderilor din partid trebuie sa inceteze. continuă pe Hotnews

Badalau: Niciodata nu voi vota impotriva lui Paul Stanescu

Senatorul PSD Niculae Badalau afirma ca nu ar vota in CEx impotriva vicepremierului Paul Stanescu, pe care il caracterizeaza drept unul dintre liderii politici respectati si valorosi ai PSD. Badalau sustine ca nu vor mai avea loc excluderi din PSD, desi critici la adresa partidului ale unor membri vor continua.

Badalau nu ar vota in CEx impotriva lui Paul Stanescu

Senatorul PSD, Niculae Badalau, afirma ca nu ar vota in CEx impotriva vicepremierului Paul Stanescu, pe care il caracterizeaza drept unul dintre liderii politici respectati si valorosi ai PSD.

Niculae Badalau, amendat cu 5.000 dupa ce i s-a furat arma Senatorul PSD nu a tinut pistolul la loc sigur (VIDEO)

UPDATE:Politistii l-au amendat pe Niculae Badalau cu 5. 000 de lei pentru ca a incalcat regimul armelor si munitiilor si a depozitat arma in conditii optime. Senatorul Niculae Badalau a.

Niculae Badalau sustine ca umbla des cu pistolul la el pentru ca ar fi primit multe amenintari. Cum vrea sa schimbe legea

Senatorul PSD Niculae Badalau, caruia i-a fost sparta locuinta saptamana trecuta in timp ce dormea, a declarat ca purta des la el pistolul care i-a fost furat pentru ca a primit multe amenintari de-a lungul vremii, subliniind insa ca nu a adus niciodata arma la Parlament. Acumsenatorul vrea shimbarea legii privind autoapararea.

Niculae Badalau a fost jefuit: Casa presedintelui PSD Giurgiu a fost pradata de hoti

Locuinta lui Niculae Badalau din Bolintin Vale, Giurgiu, a fost pradata vineri noapte de catre hoti, afirma surse judiciare. Informatia a fost confirmata de Badalau pentru Libertatea, dar acesta nu a.

Locuinta senatorului Niculae Badalau, sparta de hoti: Eram toti acasa, dormeam

Locuinta din Giurgiu a senatorului Niculae Badalau a fost sparta, in noaptea de vineri spre sambata, de hoti. Eram toti acasa, dormeam. Nu i-am prins, a spus Badalau. A fost sparta.

Radu Banciu: L-au pradat hotii binemeritat pe Niculae Badalau, la cate prostii a facut (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca senatorul PSD Niculae Badalau a declarat ca a fost jefuit pentru ca nu avea sistemele video pornite intrucat sotia.

Lista bunurilor furate din casa senatorului Niculae Badalau s-a marit. Pe ce au mai pus mana hotii

Antena 3 are lista completa a bunurilor furate din casa senatorului PSD Niculae Badalau. Hotii i-au luat acestui 500 de euro si 1. 500 de lei din borseta, 16 ceasuri, un pistol Beretta si un incarcator cu.

Niculae Badalau, despre o functie in Guvern: Daca voi considera ca voi aduce un plus de valoare, voi intra

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat, marti, ca nu exclude total ideea de a face parte din viitorul Cabinet Dancila, explicand ca, daca i se va propune si va considera ca aduce un plus de valoare, va accepta. Acesta a mai spus si ca, daca isi dorea, putea face parte chiar din primul Executiv.

Carmen Dan trimite OFITERII CRIMINALISTI sa rezolve cazul jafului baronului PSD de Giurgiu, Niculae Badalau (VIDEO)

Carmen Dan vrea o a ancheta complexa in cazul spragerii locuintei din Bolintin Vale a senatorului PSD Niculae Badalau, in noaptea de vineri spre sambata. Ministrul de Interne a cerut suplimentarea numarul d.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )