Libnet.ro
UNICEF

01:05

REMANIEREA Internele si externele au fost externalizate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
REMANIEREA Internele si externele au fost externalizate

Viorica Dancila a promis ca va remania Guvernul pana la sfarsitul acestei luni si s-a tinut de cuvant inca de la jumatatea ei. Evident ca pentru cei vizati aceasta nu a fost o veste buna, nici remanierea si nici graba realizarii ei. continuă pe Ziarul Bursa

VIORICA DANCILA: Nu am decis remanierea pentru ca asa vrea Iohannis

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat, luni, ca a luat decizia de remaniere a ministrilor de Interne si Externe nu pentru ca asa vrea presedintele Iohannis, ci pentru ca asa crede ca Guvernul va avea mai multa credibilitate, mai multa incredere, informeaza Agerpres.

VIORICA DANCILA: Am facut evaluarea pe opt ministere

Premierul Viorica Dancila a declarat, ieri, la Calarasi, ca s-a facut evaluarea a opt ministri, iar luni, la Comitetul Executiv National al PSD, se va decide remanierea guvernamentala.

Viorica Dancila: Am facut evaluarea pe opt ministere; luni la CEx vom vorbi de remaniere

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la Calarasi, ca s-a facut evaluarea a opt ministri, iar luni, la Comitetul Executiv National al PSD, se va decide remanierea guvernamentala.

Digi24: Viorica Dancila si Carmen Dan au fost prietene si vecine de bloc. Reactia oamenilor din Videle la conflictul dintre ele

Carmen Dan si Viorica Dancila au incheiat contondent colaborarea in Guvern. Putini stiu insa ca pe cele doua le-a legat o prietenie stransa, pe vremea cand locuiau in Videle. Au fost chiar si vecine de bloc. Ce isi amintesc localnicii despre acea perioada?.

Viorica Dancila a venit la Aeroportul Otopeni pentru a o intampina pe Simona Halep. Ce i-a adus Premierul - FOTO

Viorica Dancila a mers la aeroportul Otopeni pentru a o primi pe Simona Halep, la revenirea in tara, dupa turneul de la Wimbledon. Premierul i-a oferit un buchet de flori. Alaturi de Viorica Dancila au fost ?.

Cum s-au certat Gabriela Firea si Viorica Dancila. Stenogramele arata adevarata situatie din PSD

Au fost discutii aprinse, luni, in sedinta CEx al PSD. Gabriela Firea si Viorica Dancila s-au certat cand s-a adus in discutie subiectul legat de candidatul la alegerile prezidentiale din acest an. Primarul general al Capitalei a cerut ca partidul sa ia o decizie cu privire la candidat, iar premeirul Romaniei a reactionat imediat. Cum .

Viorica Dancila, in vizita pe malul Borcei, despre pasajul de la Drajna: Voi cere o situatie de la Ministerul Transporturilor si voi incerca sa urgentam proiectul

Viorica Dancila, Eugen Teodorovici si Mihai Fifor continua si in acest weekend turneul prin tara. Unul din ei ar putea sa fie desemnat si candidat la alegerile prezidentiale. Prima oprire a liderilor PSD a fost sambata, 13 iulie, la Calarasi, unde Viorica Dancila a fost primita cu flori de membrele organizatiei de femei.

Viorica Dancila, atacata din interior: O respect ca pe mama mea, dar a fost pusa premier ca sa nu inteleaga mare lucru

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, a afirmat sambata, la Digi24, ca Viorica Dancila a fost pusa premier ca sa nu inteleaga mare lucru. intrebat daca PSD cu noua conducere are sanse sa.

Digi24: Viorica Dancila, pentru The Guardian: Laura Codruta Kovesi trebuie sa isi rezolve problemele cu sistemul judiciar

Dupa proteste masive, Viorica Dancila trebuie sa faca dovada faptului ca nu este doar o mandatara a fostului lider PSD, care a fost condamnat pentru coruptie, scrie The Guardian. Cotidianul britanic descrie tripla doza de realitate primita de PSD in doar 48 de ore, dupa infrangerea suferita la alegerile europarlamentare, validarea referendumului si condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si jumatate pentru coruptie.

Carmen Dan, replica acida pentru Viorica Dancila: Atat de dezinformata am fost. ii urez succes senatorului Moga in mandat

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca premierul Viorica Dancila nu i-a cerut demisia cu ocazia discutiei pe care au avut-o in cursul zilei de luni, precizand ca a decis sa-si.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )